lostyazilim

Köpeğim Sürekli Hapşırıyor :(

26 Mesajlar 13.846 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar benim 50 günlük kangal yavru köpeğim var dışarıdaydı sesler çıkıyordu gidip bir bakayım dedim 30 dakikadır aralıksız hapşırıyor burnu kaşınıyor burnunu sürtüyor toz sinek filan kaçtı sanırsam ne yapmam gerekir benim ne yapayım.:(

bu haline üzülüyorum:(

wmaraci
reklam

3898 3898 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 16.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 4 / 18
  • Ticaret 5, (%100)
veterinere götür bide aşılarını yaptırdın mı ?

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Taygun Kurt adlı üyeden alıntı

veterinere götür bide aşılarını yaptırdın mı ?

bu saatte veteriner :) onunla ilgili oldugunu sanmıyorum birde dediim gibi burnuna sinek filan kaçtı sanırsam benım yapabileceğim bir mudahale varmı?

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)

zekuda adlı üyeden alıntı

bu saatte veteriner :) onunla ilgili oldugunu sanmıyorum birde dediim gibi burnuna sinek filan kaçtı sanırsam benım yapabileceğim bir mudahale varmı?

bunu veteriner forumları vb'de açarsan daha çok ve garanti bilgiler alabilirsin. Ayrıca yanlış bilmiyorsam nöbetçi veterinerler var olacak. Bir araştır derim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Oğulcan Turhanlar adlı üyeden alıntı

bunu veteriner forumları vb'de açarsan daha çok ve garanti bilgiler alabilirsin. Ayrıca yanlış bilmiyorsam nöbetçi veterinerler var olacak. Bir araştır derim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim ama bu saatte veterinere götürme gibi bir imkanım yok :(

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)

Yorumlarınız için teşekkür ederim ama bu saatte veterinere götürme gibi bir imkanım yok :(

O zaman tekrar belirtiyorum. Veteriner forumları veya online veteriner servisleri olursa oradan konuşarak daha rahat bilgi alabilirsin :)

Geçmiş olsun.

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
Oğulcan'a katılıyorum. Veteriner forumları , hayvan arkadaşlık forumlarında konu aç. Köpeğinin sürekli yanında ol. Küçük bir sinek büyük şeylere mal olabilir. Gece boyu yanından ayrılma ayrıca sürekli dokunmaya çalış ona sev yani. Fakat burnuna ya da ağzına sakın kendin müdahale etme. Daha kötü sonuçlar doğurabilir. Onu sevmen ve gece boyu yanında olman çok önemli unutma. Ayrıca belirli periyotlar halinde onu su içmeye yönlendir. Buda çare olabilir.

Geçmiş olsun haberini bekliyorum...
mujdatsayar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı

Oğulcan'a katılıyorum. Veteriner forumları , hayvan arkadaşlık forumlarında konu aç. Köpeğinin sürekli yanında ol. Küçük bir sinek büyük şeylere mal olabilir. Gece boyu yanından ayrılma ayrıca sürekli dokunmaya çalış ona sev yani. Fakat burnuna ya da ağzına sakın kendin müdahale etme. Daha kötü sonuçlar doğurabilir. Onu sevmen ve gece boyu yanında olman çok önemli unutma. Ayrıca belirli periyotlar halinde onu su içmeye yönlendir. Buda çare olabilir.

Geçmiş olsun haberini bekliyorum...

Teşekkür ederim yorumun için şuanlık dışarıya saldım doğal yoldan kendi çıkarabilir belki diye 15-20 dakıkaya gelir zaten kendisi gelince sonucu belirtirim.

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
Yaşını doldurmamış kedi ve köpekler çok meraklı ve oyuncu olup, sağda solda ne görürlerse burunlarını sokuyorlar. Belki bir ot, belki bir yün,ip parçası kaçmıştır. En iyisi bir veteriner fakat malum biz de veterinerler inanılmaz muayene ücretleri talep ediyorlar.

Ben kedim için 3 günlük tedaviye 500TL ödedim... Açıkcası şimdiye kadar kendim için bu kadar tedavi masrafı ödediğimi bilmem. Nasıl hayvan besleyeceğiz biz?

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

Teşekkür ederim yorumun için şuanlık dışarıya saldım doğal yoldan kendi çıkarabilir belki diye 15-20 dakıkaya gelir zaten kendisi gelince sonucu belirtirim.

50 günlük bir köpeğin dışarı çıkması çok yanlış dostum. Her ne kadar dışarı köpeği olsa da daha çok küçük en azından aşıları bitene kadar dışarı çıkmaması lazım. Biraz araştırma yaptıktan sonra bu sorumluluğu almalısın...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al