zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim 50 günlük kangal yavru köpeğim var dışarıdaydı sesler çıkıyordu gidip bir bakayım dedim 30 dakikadır aralıksız hapşırıyor burnu kaşınıyor burnunu sürtüyor toz sinek filan kaçtı sanırsam ne yapmam gerekir benim ne yapayım.:(
bu haline üzülüyorum:(
3898
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
veterinere götür bide aşılarını yaptırdın mı ?
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Oğulcan'a katılıyorum. Veteriner forumları , hayvan arkadaşlık forumlarında konu aç. Köpeğinin sürekli yanında ol. Küçük bir sinek büyük şeylere mal olabilir. Gece boyu yanından ayrılma ayrıca sürekli dokunmaya çalış ona sev yani. Fakat burnuna ya da ağzına sakın kendin müdahale etme. Daha kötü sonuçlar doğurabilir. Onu sevmen ve gece boyu yanında olman çok önemli unutma. Ayrıca belirli periyotlar halinde onu su içmeye yönlendir. Buda çare olabilir.
Geçmiş olsun haberini bekliyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaşını doldurmamış kedi ve köpekler çok meraklı ve oyuncu olup, sağda solda ne görürlerse burunlarını sokuyorlar. Belki bir ot, belki bir yün,ip parçası kaçmıştır. En iyisi bir veteriner fakat malum biz de veterinerler inanılmaz muayene ücretleri talep ediyorlar.
Ben kedim için 3 günlük tedaviye 500TL ödedim... Açıkcası şimdiye kadar kendim için bu kadar tedavi masrafı ödediğimi bilmem. Nasıl hayvan besleyeceğiz biz?