Bu millet hiçbir şeyi hak etmiyor. Bu yüzden benim milletim kazansın kafasından bir an önce kurtulmak gerekiyor. Senelerdir yabancılarla ticaret yaparım yapıyorum kullandığım hemen hemen her program/hosting eşya vs.. kısaca her şey yabancı menşeiilidir.
1.si bizim insanımız yarım yamalak yaptığı girişimler biraz olsun tutunca bir havalara vs.. giriyor bugün paypal açılsa bu saydığınız ödeme yöntemlerinden kaç tanesi ayakta kalabilir? Profesyonellik yok
2.si iletişim konusunda berbatlar müşteriyi kazanmak yerine kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar el mahkum gelen müşteri de istemeye istemeye zorunlu olarak hizmetlerini kullanıyor lakin bu kitle de daha iyi bir alternatif olsa hemen bırakacak
3.sü senelerdir paypal yasak toplumdan kitlesel olarak bir eylem hareketlenme vs.. gelse emin olun seçim öncesi hele 1 günde çözüm bulurlar. Fakat bizim insanımız olayı bireysellikten kitleselliğe taşıyamıyor. Bugün binlerce freelancer paypal yok diye zor durumlar yaşıyor kendimden örnek vereyim ben paypal alternatifi birçok kaliteli ödeme yöntemi kullanıyorum skrill, transferwise vs.. gibi lakin karşıdaki kişi ödemeyi paypal ile yapmak isteyince o kişiye maalesef yapamazsınız paypal ülkemde yasak demek beni yerin dibine sokuyor. Utanıyorum. Adamın gözünde bir anda arap bedevisine dönüyorsun
Ek olarak şunu da belirteyim bu ülkede bu kafa değişecek mecbur değişecek böyle bir sistem olamaz bu sistem yıkılmaya mahkum. Kinle nefretle devlet yönetilmez insanların hayatlarını zorlaştırmaktan başka bir halta yaramıyorlar. İnsanlar çok garip yaratıklar kendi içlerinden kendilerine acı çektirecek özenle seçilmiş tipleri başa getiriyorlar. Hepimiz aynıyız etten kemikten varlıklarız fakat bu biat anlayışı partizanlık geri kafalılık cehalet oldugu müddetçe bu ülke 1 cm yol katedemez göreceksiniz bu sistem çökecek.
ÇÖKMEYE MAHKUM!
bu yüzden el mahkum iş yapmayın. Hizmetini beğenmiyorsanız asla bir Türk firmasını tercih etmeyin. Bu tekelcilik bu zorunluluk anlayışı onları bu berbat duruma getiriyor.
Nasıl ki taksiciler UBER'ın 10 numara kaliteli hizmetini görünce iş yapamamaya ve kudurmaya başladılarsa bunlar da paypalın geri dönüşüyle öyle olacaktır. Bizim milletin zihniyetine şunu kazımak lazım. Eğer işi sen almak istiyorsan DAHA İYİ DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEKSİN. Biz kimseye mahkum değiliz.