-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam webmaster işleri paradan ziyade zevk işidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşın anlatmaya çalıştığını anlamamışsınız, belki o da tam ifade edememiştir. Ama ben ne anlatmak istediğini anladım.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hocam reelde zaten çalışıyoruz da insanlar biraz daha kolay yönden para kazanmaya çalışıyor. Bu da zor şartlarda çalışanlar için gayet normal bir şey. Güvenlik olarak kısa süreli bir yere girdim her gece 12 saat çalışma. izin denen bir şey yok. 2 ay dayandım bıraktım. Tabi ondan önce çok işte çalıştım doğru düzgün iş yok. İş var ama hepsi köle arıyor resmen. Telefon dükkanı açtık başlarda çok iyiydi geçen sene seçim falan oldu dibe vurduk resmen sinek avladık. Nette gerçekten çok iyi rakam kazananlar var ama kolay değil tabi. Ek iş olarak bakacaksın bu işlere. Ayda 300-400 lira gelse bile iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
8 ayda haburgerciden 80 bin tl civarı kazanabileceksem bırakırım bu işi hiç düşünmeden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu işe 3 yıl önce başladım aylık gelirim ilk üç ay bu şekildeydi
1.ay 65 TL
2.ay 227TL
3.ay 270TL
Şuan ki aylık gelirim 15-18bin TL arası değişiklik gösteriyor ve ben hiç yazılım için özel üniversite veya kursa gitmedim iş kafada bitiyor.
2.5bin TL maaşlı işim vardı istanbulda ve ek yemek parası yol parası vb veriyorlardı ben işi bıraktıktan sonra ilk 5 ay zorlandım ama hedefim belliydi.Şimdi çok daha iyi durumdayım fakat
asıl hedefime henüz ulaşamadım.
2017 şubat ayında youtube kanalı açan arkadaşımla da alay edenler olmuştu şuan 3 millyon abonesi var.Aylık geliri 100 bin TL civarı
Memur işçi vb mesleklerde gidebileceğiniz yer hep sınırlı ben standart patron işçi ilişkisi kurmak istemedim hep kendi işim olsun yavaş yavaş ilerlerim dedim ve motivasyonumu hiç kaybetmedim hala birçok farklı işe atılmak için heyecanla bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkinci bir bakış açısı daha katayım. biz en azından yabancı site açıp yurtdışına bağlı bir şekilde para kazanabiliriz ancak bahsettiğin pizzacı dolar 10 da olsa asgeri ücrete mahkum.