Site adresi Sade ciddi alıcılar pm verilecektir.
Site için istenen fiyat: 8.500 tl
Sitenin aylık getirisi: 1200TL - 1500 TL " link satısı hariç. link hiç satılmadı "
Sitenin açılış tarihi: 11 mayıs 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: film dizi
Günlük hit sayısı: 7k 9k teki,l hit
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: 1 hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı:HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOk
Evet arkadaşlar .. Gözüm gibi baktıgım sitelerimden birinide satlıga cıkardım . Aslında satıp satmamak arasında halen cok kararsızım ancak elımde baya sıte var ve cıdden yetısemıyorum . satmamda kı tek amac budur. Site 2 yıllık bır sıtedır ancak 15 nısanda malum dizinin gazabına ugradık ve Tİb yedı site. O gun yanılmıyorsam aynı dızıden 100 den fazla site TİB yedı . Uyarı geldı ve dırek tum sıtelerı kapatdılar pıyasada bılınen bı kac buyuk sıte dahı o gun TİB yedi . bızde 301 cektık ındexler oturdu su an index sayısı 5.5k larda . ve alexada da mevcut yerine gelmedı ancak 1 hafta kalmaz gelecektır. Su an alexa TR de 4k da normalde 2k larda idi . Siteye güncel full özgün içerik giriyorum " makale yazan editorlar ne kadar fazla ozgun makale yazdırgımı bılırler " benden oncekı sahıbı bıraz kopya ıcerık gırmıstı onların hepsını tespıt ettım guncelledım . Olursada guncellerız. Site malum bet fırmasından aylık ortalama 1200 TL kazanıyor. header banner ıle 1500 tl buluyor gelırı . Link hic satmadım satmamda. bunun dısında video ustu ketegorı ustu gibi yerleri degerlendirip gelrıı artırabılırısnız. site genel anlamda hıtlerı 7k 9k arası degısıyor 15 16 17 nısan aralarında bı dusus konusu sunucu 301 vs oldugu ıcın . Gelelım sitenın nerelerden hit aldıgına . Arkadaslar oncelıkle sunu belırteyım Full yabancı telıfsız fılmlerden hit alan bir site arıyorsanız. butcenız mın: 40k ve ustu olmalıdır. Zira kımse o fıyatın altına satmaz. Yerli filmlerden nerdeyse hıc hıt almıyor site. ortalama 15 telifsiz filmden hıt alıyor. ortalama 2 tane telıfsız diziden hıt alıyor. yabancı ve yerli bi kac telifli diziden de hıt alıyor onlar ortalama gunluk 1k bıle degıldır. sıte kategorılerden de hıt alıyor .... filmleri izle gibisinden . kategorılerden de hit alıyor . Aklıma gelen herseyı yazdım arkadaslar. Dedıgım gııbı sıteye baya calısma yaptım mayıs ayında cıkıcak cogu dızı ve fılm sıtede eklı . olumsuz durum olacagını hıc sanmıyorum mayıs ayında 30k fırlarsa ŞAŞIRMAM . bunun ıcın sadece cıddı alacagını dusundugum kısılere site adresi verecegım bir dıger unsurda arkadaslar film sektorunde yenı olan kısılere asla sıte satısı yapmıyorum . Siteyi alıcak kısıyede elımden geldıkce 1 2 3 ay degıl her zaman yardımcı olurum aklıma gelen bunlar ciddi alıcıları beklıyorum
Forum dısı iletiism : cozumx.tr@gmail.com iyi forumlar.