-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1000 euroluk bitcoin durup dururken nasil 30 euroya dustu? 😂😂
Mask
Mazeretsiz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarda gördüm, 1 haftada öğrenirsin falan. Baştan söyleyeyim, bu süreç uzun bir süreç uykusuz kalacağın sabahlara kadar ekrana gözünü dikeceğin bir süreç. 1 yıldan uzun süredir kripto para piyasasındayım ve öğrendiğim şey, hiçbir zaman işler beklediğin gibi gitmiyor :)
Fırsatları yakalamayı bilmeli, sabırlı olmalı ve azla yetinebilmelisin. Günde 250tl kazanırdım diyorsun ya, işin içine girince 50tl bile yanına kar kalacak sonra 100tl zarar yapıp oh en azından çoğunu kurtardım diyeceksin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Bu işler düşündüğün gibi olsa herkes şu an milyonerdi ;) Nereye yatırım yaparsan yap, önce yatırım yapacağın şeyler hakkında bilgi edin sonra yatırım yap. Günlük al-sat yapıp para kazanmak öyle kolay bir şey değil :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Günlük al-sat ile yükseltebilirsin ama böyle dediğin gibi 2000 liraya 200 lira zor biraz. Ben de 2bin lira attım, altcoinlerden takibe alıyorum al-sat yapıyorum günlük 5-6 dolar anca bırakıyor. Ve sürekli böyle olacak diye birşey yok. Tak diye düşer aldığın zaman ettiğin kârlar hiç olur hatta zarar edersin. Riskli işler yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
En iyisi alıp tutmak ben almadım ama ltc zamanında 100 ile 120 arasındaydı şöyle 2 3 bin TL'lik alsaydın temiz karım vardi en iyisi arkadaşın dediği gibi al unut tabi altcoinler biraz daha tehlikeli
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İddaa oynar gibi COIN al satı yapma dostum, bu işin bir takım püf noktaları var, sen diyorsun ki ETH alacam 1-2 günde yaklaşık %10-15 kar edicem, yok öyle bir dünya. eğer şans faktörün varsa evet olur ama her zaman bu şans yanında olmaz, ben bu piyasaya girdiğim de 1 ayda %250 ye yakın kazandım, sonra Kardan zarar ettim. piyasanın p.çliğini iyice öğrenince yavaş yavaş kazandım ve aza kanaat etmesini öğrendim, tavsiyem odur ki Grafiklere göre hareket edin, indikatör bilginiz de varsa çok daha kolay kazançlar elde edebilirsiniz.