-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba abilerim kardeşlerim, kıyıda köşede biriktirdiğim 5000 lira param var ben bu parayı tek anladığım online alan olan, sosyal medya üzerinde yatırım gibi harcamak istiyorum.
Bundan 4-5 yıl öncesinde instagramda ve facebookta sayfalarım vardı, söz ve mizah üzerine, ancak o zamanlarda fazla ilgilenemem ve ailevi sorunlardan dolayı sayfalarımı hatrı sayılır meblağlara satmıştım.
Konuya gelecek olursak, instagram üzerinde bir sayfa alıp bu sayfayı geliştirmek ve farklı projelerde kullanmak istiyorum, en azından ek gelir gibisinden düşünülebilir.
Bu yoldan para kazanan arkadaşlarım bana yol göstericisi olursa memmun olurum nasıl bir plan izlemeliyim ?
Hangi tür sayfalar gelişime daha açık, hangi tür sayfalarda harcayacağım ücreti daha hızlı amorti ederim.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İnstagram hesabı açıp o parayla sayfanızın reklamını verebilirsiniz. Böylece hali hazırda para kazanmaya başlayan bir sayfanız olur. Şu an ben boyle yapıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi türe yönelmeliyim hocam sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
wmprx hocam yazilimaktif sayfasının sahibiyim ancak hiç kazanmadim. Yardımcı olur musun?
https://www.yazilimaktif.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagram da sayfa satın alabilir reklam verebilir ve aktif bir kitle yaratarak sürekli güncel bir sayfa yapıp reklam alıp yolunuza bakarsınız parayı çıkardıktan sonra 1 sayfa daha alır hem sayfanızdan hem sayfalara reklam verir ona paslarsınız 3 5 sayfa yapıp hepsini kontrol edersiniz aynı çağrı taner gibi ha tabi bu da baya zamanınızı alır içerik takibi ve paylaşımı falan derken millet böyle parayı götürüyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir wp blog kurarak iyi derece bir tema ve belli bir miktarıyla paranın seo iyleştirmesi yaptırıp aktif olarak blog sitenden içerik girersen ileriye dönük çok iyi miktarlar kazanabilirsin
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hazır sayfa almak daha mantıklı geliyor. Çünkü sıfırdan geliştirmek için bayağı zaman ve fazla para harcaman gerekebilir. Tabi organik ve aktif olmasına da dikkat etmek lazım. Birçok kişi hile ile kasıyor takip beğenileri falan. O yüzden yorumlara bakmak gerek. Dolandırılmamak içinde dikkat et numarasını falan al gerekirse yüzyüze görüş. 2-3 tane iyi sayfa alabilirsin o parayla. Kısa zamanda reklamla çıkarırsın. Ayrıca o sayfalarla yeni sayfa açıp onlarıda büyütürsün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
---
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hnagi sosyal araçlar daha etkili ; Tumbrl , instagram , twitter , facebook .. bu instagram olayını bir türlü anlamadım. link verilmiyor web sayfasına nasıl gidecek kullanıcı ..? oyle bir resim koymalı yada anlatım yapılmalıki web sayfasına gitmesi gerekir