lostyazilim
tr.link

5000 tl param var sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

13 Mesajlar 2.323 Okunma
acebozum
tr.link

baron111 baron111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Danışmanlığı
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 32 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

BloodMan adlı üyeden alıntı

İnstagram da sayfa satın alabilir reklam verebilir ve aktif bir kitle yaratarak sürekli güncel bir sayfa yapıp reklam alıp yolunuza bakarsınız parayı çıkardıktan sonra 1 sayfa daha alır hem sayfanızdan hem sayfalara reklam verir ona paslarsınız 3 5 sayfa yapıp hepsini kontrol edersiniz aynı çağrı taner gibi ha tabi bu da baya zamanınızı alır içerik takibi ve paylaşımı falan derken millet böyle parayı götürüyor :)

bu dediklerinde gerçekten ciddi misin hocam yani para dönüyormu gerçekten sektörde, benim kafa eski dönemlere gidiyor, hala aynı sanıyorum. demek öyle gelişti instagram denilen araç.:eek:

elektronikssl
webimgo

BloodMan BloodMan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 31 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
@baron111 hocam sağlam bir sayfa alıp sağlam sayfaların storylerine reklam attırarak sayfayı gizliye alıp kitleyi büyütebilirsin ancak tabi ki sayfanın kalitesi senin paylaşacağın içerikle eş değer ancak dediğim gibi emek olmadan ekmek olmaz pardon emek dedim çalmak dicektim :) sayfaları iyi takip edip içerik hazırlayacan bu da zaman istiyor bende düşünüyorum ancak sivil hayatta çalışıyorum ama iş sırasında kafama takılıyor millet bunu meslek edinmiş biz hala afedersin eşek gibi çalışıyoruz asgari ücrete :))

Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!

ahmetakbay ahmetakbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek YAZILIMCI
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sosyalmedyam.com alan adını çok uygun fiyata satıyorum 1.200 tl istersen web üzerindende işlem yapabilirsin o parayla

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al