Merhaba, yeni bir oyun geliştirmeye başladım. Bu bir online kartopu savaşı diyebiliriz. Oyunda kardanadamı yönetiyoruz. Oyun içerisinde sahte kardanadamlar yer alıyor. Bunları sizi gerçek oyuncuyla şaşırtması için yerleştirdim. Bir yere geçip hareketsiz kalırsanız, düşmanınız da sizi hareketsiz sanıp yanınızdan geçebilir.
Onun dışında oyunu yeni geliştirmeye başladım biraz daha geliştirip PC ye ücretli olarak çıkaracağım. Mobile ücretsiz çıkaracağım fakat pc sürümünden biraz daha düşük özellikler olacak. Web'e çıkaracağım fakat burada io oyunlar tarzı oynanış olacak direk bağlanacak vs. buradan da reklamdan gelir elde etmeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim
Oyun güzel olmus, fikirde cok iyi fakat atarken topun görünmemesi bir eksiklik tabi bunları zamanla düzeltirsiniz. sentinel1977 sorduğu aorunun cevabını bende merak ettim.
Elinize sağlık geliştirilebilir oyun elinizden geldiği kadar hazır çizimleri indirip kullanmayın yarın oburgun tutarsa maddi olarak tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Ücretsiz paylaşılan çizimlerinde paylaşım şartını okuyup kullanın