-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
İş alımı günceldir
Yenilenen ekibimizle devam ediyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben aldım başarılı... Teşekkürler!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahısla Ocak ayında anlaştık Mart ayının sonuna kadar kesinlikle sıralamaya sokacaktı Haziran ayına geldik fakat hala bir sonuç yok!
Whatsapp üzerinden 3 gündürde cevap alamıyorum online olmasına rağmen maalesef cevap vermiyor.
3 sitemiz için anlaştık belirli bir ödeme gönderdik ve sonuç sıfır hiç bir işe yaramadığı yetmiyormuş gibi birde zamanımız çöp oldu bir çok işimiz bu yüzden aksadı.
Şahıs yazmadan ben yazayım bahaneler üretecektir hiç birisi gerçek değildir kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Üreteceği tek bahane sucuri.net güvenlik firewall kullanıyoruz bunu bahane gösterecektir fakat konuya ekleme yaparım sucuri ile kendisi konuştu kişilere cevap dahi vermekten çekindi ve 4 ay sonunda bu bahanelere sığındı.
Pazartesiye kadarda şahısa süre veriyoruz yasal olarakda haklarımızı arayacağız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim anlamadığım şu , Organik seo işlemleri zaten başlı başına bir olay siz o kadar kolay söylüyorsunuz ki sanırsanız 1 2 ayda ilk sırada olacak ;
Hızlı yükselişin düşüşü de olur o yüzden benim tavsiyem her yazınızı özenle yazın google adwors ve search console , Yoast ya da all in seo gibi araçlarla kendiniz ortalama 6 10 ay arası düzgün bir çalışma elde edebilirsiniz.
Başarı kendine güvenmektir. Her hatanız unutulmaz bir başarıdır.
Esen kalın
1 kişi bu mesajı beğendi.