-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar selam herkese,
medium.com, academia.edu ve bu tarz diğer içerik paylaşma sitelerine yıllardır kendi yazdığım makaleleri ekliyorum. En son kendi web sitemi açıp tüm makaleleri oraya aldım ve Adsense başvurusunda bulundum. Başvurum onaylanmadı. Gelen mailde Değerli envanter: Toplama içerik uyarısı var :laugh:
Şimdi iki sorum olacak.
1- Bu hata düzeltilebilir mi?
2- Koskoca Google içeriklerin bana ait özgün makaleler olduğunu anlayacak bir algoritmaya sahip değil mi? Diğer sitelerde yer alan her makalede benim adım ve soyadım yazıyor zaten. Şahsi web sitemin domaini'de ad-soyad şeklinde. Google yine de bu durumu kavrayamıyor mu :confused:
Yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam ayrıntılı bir şekilde bu durumu onlara iletseniz ve belki o sitelerden gerekirse söz konusu metinleri kaldıracağınızı aktarsanız?
Bir de telefonda bulamadım, ama topluluk merkezlerinde (forum) konu açıp bu durumu izah ederseniz oradan da tavsiye alabilirsiniz sanırım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizin yazmış olmanız, size ait oldacağ8 anlamına gelmez ki. Nereye yazdıysanız konu oraya aittir. Bir konu birden çok kez kullanılamaz.
Belki böyle bir durumda konuyu düzgüncene güncelleyip bir iki hafta sonra eski sitedeki konuyuda aynı şekilde güncelleyip kendi sitene eski konudan link çıkışı yapmanın olumlu etkisi olabilir.
Tabi bu tarz bir işlemin sonucu hakkında hiçbir fikrim yok. Belki bu konuda forumdaki bilgili üyeler yardımcı olur. Gerçi doğru artık onların pek çoğu bilgiyi parayla satıyordu... Artık yardımlarına kim teşekkür etmediyse(!)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Sol menü'den Geri Bildirim yapıp durumu anlatabilirsen çözüm olabilir bir ümit.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Freelancer işleriniz yapılır, Teklif sununuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-