-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Tutar tutmaz, olur olmaz bilemem ve eleştirilerin kimisinin yapıcı ve dikkate alınması gerektiğini düşündüm.
Birkaç gün önce, birisi daha aklından geçenle ilgili bir başlık açmıştı, neredeyse dayak yiyecekti. Neyse ki size o denli yüklenen de olmamış.. bir ay kadar önce kendi alanımla ilgili bir açıkla (ihtiyaçla) ilgili yazmıştım. (Ben anlamam ama düşünenler olabilir diye öneriydi) Bu başlığa “zaten var ki” diye ahkam kesen bir kullanıcı, aynı mantığını orada da göstermişti. Şimdi çoğu üniversite o yerli siteyi yavaştan kullanmaya başladı. Demek ki aynı veya benzer olsa da talep görebilir..
Bence madem anlıyor ve bu uğraşa başlamak istiyorsunuz, değerli ve yol gösteren eleştirileri göz önünde tutup yolunuza bakın. En kötüsünden güzel bir deneyim olur ve temenni ederim ki başarılı olursunuz.
Şimdiden kolaylıklar dilerim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla Hevesinizi kırmak istemiyorum ama geniş kapsamlı işler için bütçe gerekir özel script için nerden baksan 3-4bin lira gider bütçe ve ekip şart tek başına yerinde sayarsın en azında 3-4 kişi olursanız biri altyapı ile uğraşır diğeri reklam vs bir diğeri editörler ile uğraşır adamı sıkra bir süre sonra
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski