lostyazilim
tr.link

Android Blog Açmayı Düşünüyorum

29 Mesajlar 3.936 Okunma
lstbozum
tr.link

umutr umutr Project Development E-Mail Onaysız
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Digital Marketing
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)

blogesinti adlı üyeden alıntı

Bence de bulaşma. Çok var android blogu. Gezi için bir blog açabilirsin çok takipçisi oluyor.

Gezi derken tam olarak nasil bir icerik hocam, dusunceniz nedir tam olarak...

wmaraci
reklam

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)
Bu aralar tatil siteleri fena tutuyor :)

exorcist26 exorcist26 Türkçe Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Van
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 388
  • Beğeniler 37 / 78
  • Ticaret 25, (%100)
Açın hocam şimdiden hayırlı olsun android konusunda ne kadar fazla site açılırsa insanlar o kadar çok bilgilenir . Domain konusunda içinde android geçen her şeyi tercih edebilirsiniz sonuçta domain kadar yapılan paylasimlarda önemli o yüzden çok takılmayın isime.

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
İçinde "Android" benzeri Google'ın telifli markalarını içeren Android sitelerinde bir süre sonra adsense reklamı durduruluyor. Adsense ile para kazanmayı düşünüyorsan bu sorunu aşmayı başaranların nasıl aştıklarını bir araştır önce.

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
wmaraci

umutr umutr Project Development E-Mail Onaysız
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Digital Marketing
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Bu aralar tatil siteleri fena tutuyor :)

Oneriniz icin tesekkur ederim hocam, android blog harici bir tanede bu sekilde bir proje dusunebilirim..

Ek Olarak:

exorcist26 adlı üyeden alıntı

Açın hocam şimdiden hayırlı olsun android konusunda ne kadar fazla site açılırsa insanlar o kadar çok bilgilenir . Domain konusunda içinde android geçen her şeyi tercih edebilirsiniz sonuçta domain kadar yapılan paylasimlarda önemli o yüzden çok takılmayın isime.

Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum hocam, dogru diyorsunuz alan adi ndan cok icerik onemli :)

Ek Olarak:

Zargana adlı üyeden alıntı

İçinde "Android" benzeri Google'ın telifli markalarını içeren Android sitelerinde bir süre sonra adsense reklamı durduruluyor. Adsense ile para kazanmayı düşünüyorsan bu sorunu aşmayı başaranların nasıl aştıklarını bir araştır önce.

Bilgilendirmeniz ve yorumunuz icin cok saolun hocam, mutlaka acmadan once bir arastirma yaparim..

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)

Zargana adlı üyeden alıntı

Herkesin azında bu palavra var. Birisi bi uyduruyor herkes de inanıyor. Benim sitede hiçbir sorun olmadı. Gidip Google amcadan ürünü hakkında bilgilendirme yapacağına dair bir izin kopardın mı kimse gelip adsenseni kapatmıyor. İşini adam akıllı yapan kimseye karışmaz Google senin aylık kazanacağın 100$ peşinde koşmaz.
Android sitesi açaçağına iphone sitesi açmanı öneririm. Tabi bana kalsa ben android sitesi açacağıma dekorasyon süsleme moda sitesi açardım çünkü tık geliri fazla, tık sayısı fazla ve normal olarak kazanç fazla.
Sinan

kişi bu mesajı beğendi.

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Android çok var diye açmaktan vazgeçmemelisin bence. Belki o çokları arasında örnek bir site olacaksın!? Domain konusuna gelince elimde androidhaberler.com var. İlgilenirsen haber edersin.
WampiR ufonomen

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
Bende de androiduygulamalar.org var veriyim sana :) Ya da app.androidsistem.net i vereyim geliri senin olsun. Az çok sitem android siteleri arasında biliniyor.

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)

androidsistem adlı üyeden alıntı

Herkesin azında bu palavra var. Birisi bi uyduruyor herkes de inanıyor. Benim sitede hiçbir sorun olmadı. Gidip Google amcadan ürünü hakkında bilgilendirme yapacağına dair bir izin kopardın mı kimse gelip adsenseni kapatmıyor. İşini adam akıllı yapan kimseye karışmaz Google senin aylık kazanacağın 100$ peşinde koşmaz.
Android sitesi açaçağına iphone sitesi açmanı öneririm. Tabi bana kalsa ben android sitesi açacağıma dekorasyon süsleme moda sitesi açardım çünkü tık geliri fazla, tık sayısı fazla ve normal olarak kazanç fazla.

Hocam kendinizle çelişiyorsunuz. Palavra değil sık yaşanan bir durum

https://productforums.google.com/forum/?fromgroups#!topic/adsense-tr/LCry70tusoc

http://wmaraci.com/forum/322929-mesaj2.html

Kaldı ki başka bir webmaster forumunda Türkiye'nin en büyük android sitelerinin sahibi olan arkadaş durumu anlatmıştı. Google nedense telif hakkı kendisine ait olan sözcüklerin kullanıldığı Türkçe alan adlarına acımasız davranıyor.

Ne ekersen onu biçersin

• Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
Tamam kesin öyledir. Ben bu işlerle uğraşmasam yorum atmazdım ama demek ki benden bilgililer de varmış. Nedense sadece bir site banlandı diye herkes banlanacak düşüncesindesiniz.
http://www.androidhaber.org/
http://www.androidmerkezi.net/
http://www.androidforumun.com/forum.php
Benim sitem de : http://androidsistem.net/
Demek ki 1 site ban yedi diye öyle yargılamamak gerekiyormuş.
Shakedown

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al