-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar düzenli olarak takipci kastigim yabanci 5K üzeri olan hesabimda takip engeli yedim sikayet ettim, sorun bildirdim ve 4-5 günden beri takip etmiyorum hic bir hesabi ancak düzelmedi.
Takip etme limitlerine özellikle dikkat ederek yapiyordum.
Neden böyle bir engel yedim anlamadim.
Nasil halledebilirim bu durumu arkadaslar?
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir süredir maalesef insatgramda böyle bir sorun var. Büyük ihtimal guncellemeden kaynaklı. Hesabı 1-2 günlüğüne dondurmayı dene istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wmprx adlı üyeden alıntı
Bir süredir maalesef insatgramda böyle bir sorun var. Büyük ihtimal guncellemeden kaynaklı. Hesabı 1-2 günlüğüne dondurmayı dene istersen
Suanda sorun duzeldi ancak takipci kastirmayi bir süre düsünmüyorum tekrar olmasindan korkuyorum acikcasi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Malesef bendede aynı sıkıntı var.Programdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Görüstügüm bir kac kisi de ayni sorunla karsi karsiya oldugunu söyledi. Takip edemiyorlar hic kimseyi. Bugün takip etmeye calistim ancak sifir kisi olmasina ragmen '' takip limitlerine ulasildi '' diye bir uyari veriyor. :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öğrendiğim kadarıyla instagram takip limitleriyle oynama yapıyor.Yakın zamanda düzelir diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun duzelmiyor. Takip icin kullandigim bir uygulama var ne zaman calistirsam instagram limitlerine ulasildi diyor ancak manuel olarak takip ettigimde boyle bir uyari yok.
Uygulama ile mi alakali yoksa instagram mi böyle bir engel getirdi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 gündür genel bir sorun var, instagram bir şeyleri karıştırıyor; bekleyip göreceğiz.
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni güncelleme ile gelen algoritma değişikliğinde artık programları daha kolay ayırt ediyor size önerim bütün cihazlardan oturumu kapatın programdan özellikle sonra şifrenizi değiştirin ve instagrama min 4 gün giriş yapmayın hesabı dinlendirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazi arkadaslarin hesaplari normale döndü ancak benim hala ayni bekliyoruz bakalim.
AyhanÇetiner adlı üyeden alıntı
Yeni güncelleme ile gelen algoritma değişikliğinde artık programları daha kolay ayırt ediyor size önerim bütün cihazlardan oturumu kapatın programdan özellikle sonra şifrenizi değiştirin ve instagrama min 4 gün giriş yapmayın hesabı dinlendirin.
Dedigin tavsiyeye uydum hocam suanda hesabi bir nevi dinlenme moduna aldim giris yapmiyorum 2 gunden beri.
Bir kac gun sonra tekrar actigimda ayni uygulama ile takipci kasarsam ayni sorunu verirse isler o zaman kötü olacak... manuel olarak bu is cok uzun surer :confused: