lostyazilim
tr.link

800 tl dolandırıldım hemde 2 kez :)

37 Mesajlar 6.407 Okunma
acebozum
tr.link

cigilbeyi cigilbeyi https://ilgintv.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek web
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 2 / 80
  • Ticaret 1, (%100)
Şimdi konu üzerine bir konuyada ben değineyim Adalet nerde?

Adaleti gösterin ilk ben

Sene 2016'da evimi bir kaç aylığına birine kiraya verdim verirkende odanın birinde eşyalarım olduğunu ve sadece 2+1 olarak vereceğimi belirttim ve evi tutu.

3 ay kadar oturdu evde kiramı aksatmadan verdi buraya kadar herşey normal ve düzgün.

Evden çıkmış haberim yok 1 veya 2 gün sonra dükkan kiracım haber etti bana kiracı evden çıktı haberin varmı diye bende ne zaman çıktı dedim 1 veya 2 gün olduğunu söyledi bende kızdım tabiki neden çıkarken haber vermedi diye.

O hızla 100 km yol yaparak gece eve geldim içeri girdim baktimki eşyalarımın olduğu odanın kapısı kırılmış ve eşyalarım anlayacağınız üzere çalınmış.

Durumu hemen polise haber verdim polisler geldiler baktılar incelediler kapının kırıldığını ve eşyaların çalındığını inceleme yaparak evden çıkıp karakolda ifade verdim.

Adalet nerde buyrun?

Aradan 3 yıldan fazla zaman geçti geçen ay tarafıma bir yazı gelmiş gittim savcılığa bana evde çalınan eşyalar olduğunu bunun üzerine şikayet ettiğimi ve durumu sordu.

Garip durum ise şu çalan kişilerin isimlesi T.C leri adresleri belli ve hatta ifadeleri bile alınmış birbirlerine suç atmalarına rağmen halen işlem yapılmayıp savcı bana buğüne kadar kimse aramadımı diye sormasıda ayrıca enterasan bir durum olmuştur şimdi soruyorum Adalet nerde?
melankolia gun611

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

gun611 gun611 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 289
  • Beğeniler 92 / 46
  • Ticaret 7, (%100)

cigilbeyi adlı üyeden alıntı

Adaleti gösterin ilk ben

Sene 2016'da evimi bir kaç aylığına birine kiraya verdim verirkende odanın birinde eşyalarım olduğunu ve sadece 2+1 olarak vereceğimi belirttim ve evi tutu.

3 ay kadar oturdu evde kiramı aksatmadan verdi buraya kadar herşey normal ve düzgün.

Evden çıkmış haberim yok 1 veya 2 gün sonra dükkan kiracım haber etti bana kiracı evden çıktı haberin varmı diye bende ne zaman çıktı dedim 1 veya 2 gün olduğunu söyledi bende kızdım tabiki neden çıkarken haber vermedi diye.

O hızla 100 km yol yaparak gece eve geldim içeri girdim baktimki eşyalarımın olduğu odanın kapısı kırılmış ve eşyalarım anlayacağınız üzere çalınmış.

Durumu hemen polise haber verdim polisler geldiler baktılar incelediler kapının kırıldığını ve eşyaların çalındığını inceleme yaparak evden çıkıp karakolda ifade verdim.

Adalet nerde buyrun?

Aradan 3 yıldan fazla zaman geçti geçen ay tarafıma bir yazı gelmiş gittim savcılığa bana evde çalınan eşyalar olduğunu bunun üzerine şikayet ettiğimi ve durumu sordu.

Garip durum ise şu çalan kişilerin isimlesi T.C leri adresleri belli ve hatta ifadeleri bile alınmış birbirlerine suç atmalarına rağmen halen işlem yapılmayıp savcı bana buğüne kadar kimse aramadımı diye sormasıda ayrıca enterasan bir durum olmuştur şimdi soruyorum Adalet nerde?

hocam o kadar haklısın ki delirmemek için buradayım bende bir adamın olacak içerden eğer yoksa adalet diye de birşey olmaz

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)

gun611 adlı üyeden alıntı

e kuru kuruyamı dolandırılacağım hocam bir teklifin yokmu

shsuwixjka

gokhanu gokhanu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Eft yapmadınız mı ? Konuşmalar yok mu ? Gidin savcıya şikayet edin 2-3 yıl sürüne sürüne mahkemeye gider . Bu korku bile ona yeter

wmaraci
wmaraci

Premium01 Premium01 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Pazarlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 7 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
hocam çok geçmiş olsun. Bu yüzden her zaman güvenilir yerlerden alışveriş yapıyorum :)

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)

korkmazzz adlı üyeden alıntı

3000 ₺ Gönderirseniz **************ları bulabilirim hocam.

2k da bana gönderirseniz korkmazzz sizi dolandırınca ben de onu bulabilirim :)

Geçmiş olsun.

jjoker1221 jjoker1221 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 28 / 14
  • Ticaret 2, (%100)

cigilbeyi adlı üyeden alıntı

Adaleti gösterin ilk ben

Adalet nerde buyrun?

Bi avukatınız yoksa olaylar hep sarpa sarıyor zaten.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al