-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bütün sitelerimi www yönlendirmesi yaparım. Gerek olmasaydı www diye bir şey olmazdı zaten. www siz yazanları da www ye mutlaka yönlendirin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Seoya hiçbir etkisi yoktur. Bana estetik gelmediği için kullanmıyorum.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Sitenizdeki içerik sayısı çok fazla değil ise özellikle yeni site açanlar için mutlaka www çıkarılmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Şu şekilde değerlendirmenizi isterim.
Google günden güne kullanıcılarından ne istiyor ? Ziyaretçilerine faydalı olabilecek ve kolay yoldan giriş yapılabilecek, sayfa hızı yüksek olup ziyaretçileri yormayacak ve google'da zaman geçirmelerini sağlayabilecek web sitelerin ortaya çıkarılması ve sitede kalma süresinin maksimum sürece çıkarıldığı etkenlerin oluşturulmasını istiyor.
Bu bağlamda düşündüğünüzde kısa url sıralamanıza herhangi bir etkide bulunmasa bile, kuraldışında kalmamanızı sağlıyor. Benim görüşüm bu şekildedir.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
yok hocam, kullanılması gerektiğini değil, kullanılmamasının gerektiğini söylüyorum.
www dahi olsa, link yapısına etki eden faktördür.
Çıkarılabiliroy mu? -Evet öyleyse neden çıkarılıyor? Kimler çıkarmış? bunları araştırmak gerekiyor.
Seo dostu url yapısı dendiğinde akla sadece /seo-dostu-url-yapisi/ türü linkler gelmemelidir.
Google açısından neyin önemli olup olmadığını büyük sitelerin seoları çok yakından takip ediyorlar.
Güncellenen algoritmalara göre http kullanan herkes yanlış hatırlamıyorsam 2014 itibariyle https e geçiş yapıldı. Demek ki takipte kalınmalı, algoritmalara göre hareket edilmeli.