Yorumlar saçma sapan değil, evet herkes elbette soracak böyle bir download sayısına bu kadar para veren neresi var ben de para kazanabilir miyim düşüncesiyle. İnsanlar bu kadar para kazanabilmek için ne kadar çırpınıyor sen de biliyorsun. Kaç tane backlink satabiliyosun bu kadar para kazanabilmek için? Yorumlar değil saçma sapan olan, böyle bir başlık açıp yok ben site vermem yok yan yattı yok çamura battı, sarhoştum aydım ben bu işten caydım tarzı cevaplar vermek saçma olan. Birisine arka çıkıcam diye de saçmalamasan bence daha iyi olur diye düşünüyorum. Evet scam falan hepsi hikaye, paylaştığım fotoğrafta Amerika için 1000 downloada ödediği para 20$ Türkie 5$ :)
Mevzu para değil. Birini zorlayamazsiniz. Dalgaya alamazsiniz. Yav he he vs.. gibi işi sulu kelimelere indirgeyerek ti ye de alamazsin. Sadece yaptigin saygisizligi belirttim. Uslubunca istedin atmam dedi uzatmanin anlami yok. İrrite edici bir hal aliyor durum. Arkadasi da tanimam merak etme samimiyet durumu yok. Istersen modlara soralim site vermek zorunlu mu diye? Arkadas normal mi diye sormus belki normal bir durumdur ve gelir kapisini paylasmak istemiyordur olamaz mi? Sadece saygı.