-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim satış ortaklığı üzerine bir sitem var, siteyi yeni açtım haliyle seo yaparak kısa zamanda üst sıralara çıkamam. Adwords üzerinden reklam vereyim dedim SEM yasak yazıyordu. Sizce ne yapabilirim?
https://www.instagram.com/tarihinduragi/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Şöyle bir durum var. Satış ortaklığını bilmem fakat blog sitesi projem var üzerinde çalıştığım, belirli bir sermaye ile girmeyi düşündüğüm. Bu yüzden birkaç SEO uzmanı ile görüştüm ve "boş sayfa, kategori kalmadığı sürece" çalışma yapabiliriz denildi.
Yani site yeni de olsa çalışma yapılır diyorlar.
Dilerseniz bi görüşün siz de uzmanlarla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
web sitesinin sıralama yükselişi içerden başlar.
Web siteniz google kurallarını ve algoritma yükümlülüklerini temelden karşılıyor mu ?
Siteniz ne derece özgün ve rakiplerinden daha faydalı kategori içeriğine sahip mi ?
Kurumsal altyapınızı ve kimliğinizi, sektörel açıdan en iyi şekilde ifade eden bir yapısı var mı web sitenizin ?
Gelelim dış seo'ya. Temel dış seo'su yapıldı mı ? Ne tarz backlinkler alındı ? Alınan backlinklerin otoriteleri nelerdir ? Düzenli olarak sitenin faaliyetleri yürütülüyor mu ? Sosyal medyada ne derecede etkinliği mevcuttur ?
Adwords kısa süreli bir çözümdür yani paranıza güveniyorsanız tabi yapın ama uzun vadeli bir süreç talebiniz varsa sağlam kaliteli ve manuel yapılan backlink çalışmalarına yönelmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SeoBoss adlı üyeden alıntı
web sitesinin sıralama yükselişi içerden başlar.
Web siteniz google kurallarını ve algoritma yükümlülüklerini temelden karşılıyor mu ?
Siteniz ne derece özgün ve rakiplerinden daha faydalı kategori içeriğine sahip mi ?
Kurumsal altyapınızı ve kimliğinizi, sektörel açıdan en iyi şekilde ifade eden bir yapısı var mı web sitenizin ?
Gelelim dış seo'ya. Temel dış seo'su yapıldı mı ? Ne tarz backlinkler alındı ? Alınan backlinklerin otoriteleri nelerdir ? Düzenli olarak sitenin faaliyetleri yürütülüyor mu ? Sosyal medyada ne derecede etkinliği mevcuttur ?
Adwords kısa süreli bir çözümdür yani paranıza güveniyorsanız tabi yapın ama uzun vadeli bir süreç talebiniz varsa sağlam kaliteli ve manuel yapılan backlink çalışmalarına yönelmenizi öneririm.
Hocam zaten kısa süreli çözüm ama seo çalışması yaparken, yani üst sıralara çıkarken bir yandan da adwords ile zaten en üstte olmak istiyorum. Blog bölümünden düzenli içerik girmeye çalışıyorum, bu içeriklerin hepsi sektör ile alakalı. Backlink alma konusunda da ilk aydan backlink almak doğru mudur bilemiyorum. Sizce alınmalı mı yoksa 2. aydan itibaren mi almalıyım?
https://www.instagram.com/tarihinduragi/