-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Geçen yıl açtığım soru cevap sitesi 1 yılını tamamladı arkadaşlar, bir çok deneyimim oldu bu konuda eğer bu işe girmeyi falan düşünenler varsa yardımcı olmak isterim :) siteyi görmek isteyen arkadaşlar mesaj atarsa gönderebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bahsettiğiniz site imzanızdaki site ise ben sizi geçen seneden hatırladım. Zaman ne çabuk geçiyor öyle .. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teşekkür ederim sürekli bu alana yönelenler oluyor kafalarında sorular vardır diye düşünüyorum o yüzden yardımcı olmak isterim. Benim zamanımda tam olarak kimseyi bulamamıştım böyle destek alacak
Ne demek rica ederim. Sizin siteyi vizyon açısından bu alandaki yeni girişimlerden önde olduğunu düşünüyorum. Sadece adınızı duyurmak ve yeni kullanıcılar kazanmak için güçlü, yaratıcı kampanyalara ihtiyacınız var bence.
Yani sitenizin yüksek bir potansiyele sahip olduğunu söylemem mümkün.
Mobil uygulama falan yapmayı düşünüyor musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sitemin android webview uygulaması şuan var yayında ama app store malesef çok pahalı olduğu için koyamadım. Zaten mobil uygulamadan çok kosa sürede 500+ Kayıtlı üye geldi. Oradan reklamla ilerlemeye çalıştım ama bir kaç haftadır uygulamada Sıkıntı vardı onu düzelttik bakalım bundan sonraki süreçte belki iphone için bile olur. Mobil uygulama çok önemli ama cidden
Evet kesinlikle. Özellikle sizin projeniz için mobil pazar çok daha önemli. Bu arada sosyal medyadan da çok büyük ölçüde faydalanabilirsiniz. Mesela twitterda gündem ile ilgili yeni, dikkat çekici soru ve cevapları tt hastagleri kullanarak siteye ziyaretçi kazandırmak mümkün.
2 sene önce bir arkadaşımın benzer bir web sitesi projesinde bu şekilde twitterdan günlük 1000-1500 arası hit aldığımızı hatırlıyoruım.
Size tekrardan başarılar dilerim ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçen sene site tanıtım kategorisinde görmüştüm ve ilerletmeyeceğinizi düşünmüştüm.Tebrik ederim azminiz için.
Umutk
Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başarılar hocam :)
İNGİLİZCE SİTEDEN TANITIM YAZISI
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bende sorbakim.com diye site açmıştım fazla yoğunlaşamadım sattım. Siteniz gayet iyi görünüyor tema ücretli mi?