-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şahsi görüşümdür:
Udemy'de eğitim izleyerek SEO uzmanı olmanız imkansız. Yaklaşık 10 yıldır SEO ile meşgulüm. Sabit olan bir kaç teknik var. Tüm sitelerde bunlar evrile çevrile farklılaştırılarak anlatılıyor(aslında hepsi aynı). Ama kendi deneme yanılma yöntemlerimleriyle edindiğim ve hala başarıya ulaştıran tecrübelerim var ve bunları asla ve asla kimseyle paylaşmam. (Kimse paylaşmaz.) O yüzden dediğim gibi, internetteki verilen kısıtlı bilgiye sahipsiniz sadece ve bu bilgilerle bir noktaya kadar gelebilirsiniz.
thanks god
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SEO alanında hizmet vermeniz için önce kendi siteniz tepede olması lazım ve hizmet verdiğiniz siteler olması referans olması gerekiyor söylediğiniz tarihte belirli kelimelerde yukseltmeniz gerekiyor. Ben yıllardır SEO hizmeti veriyorum çoğu sitem ilk sırada ilk sayfada ve referans sitelerim mevcut seoda şunu diyebilirim bulduğum bir yöntem ile biraz zaman alıyor ama %100 yükselme sağlayan yöntem. Biliyorum bunuda kimseyle paylaşmaya niyetim yok herkez özgün makale backlink diyor ama bunların dışında çok farklı yöntemler var . Sana tavsiyem önce kendine sonra bir kaç kişiye hizmet ver sonra sektöre gir
1 kişi bu mesajı beğendi.