İş Alımı: [COLOR="DarkGreen"]Açık
~
Birçok blog sitesinde makale yazarlığı yaptım. Aynı zamanda bir edebiyât dergisinin editörüyüm. Makale yazımında epey tecrübe sahibiyim. Peyami Safa'nın da dediği gibi:
"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır."
Makale Yazımında Uygulayacağım Kurallar
- Sıfır yazım hatası temel düsturumdur. Yazım kuralları olarak TDK'nin güncel sözlüğü esas alınacaktır.
- Noktalama işaretleri gerektiği gibi, gerektiği yerde kullanılacaktır ve metnin okunmasında sıkıntı meydana getiren cümle düşüklüklerine yer verilmeyecektir.
- Yazılan konu için ciddi bir zaman sarf edileceğinden, orijinallik kaçınılmazdır.
- Makale için en az üç tane etiket belirlenecektir.
Makale Yazılacak Konular
- Tanıtıcı Makaleler
- Genel Kültür
- Ekonomi Finans
- Tarih
- Edebiyat
- Teknoloji
- Sinema (Film ve Diziler)
- Tiyatro
- Biyografi
Başka bir kategoride makale yazdırmak istiyorsanız özel mesaj ile bildirebilirsiniz.
Makale Fiyatları
- 100 Kelimeye Kadar - 2 TL
- 200 Kelimeye Kadar - 4 TL
- 300 Kelimeye Kadar - 7 TL
- 400 Kelimeye Kadar - 10 TL
- 500 Kelimeye Kadar - 15 TL
Daha uzun bir makale isteğiniz için özel mesaj ile anlaşma sağlayabiliriz.
Ödeme Yöntemleri
- T.C. Ziraat Bankası
- Türkiye İş Bankası
- Vakıflar Bankası
- Garanti Bankası
- ING Bank
- Enpara
- Akbank
- Papara
20 TL'ye kadar olan ödemeler, makaleler tarafınıza teslim edildikten sonra alınır. Bu meblağdan yüksek siparişler için ise ödeme konusu, müşterinin ticaret puanına göre belirlenir.
Referanslar
- exorcist26
- csariaslan
- kerimptk
- mustafaokumus
- Hakko
- supheli
- Burak Turalı
- ChosenOne
- Tonks
- lukens
- wpuzman
- Helios
- turkmaxi
- ulas1907
- kbyanik
- bykaraer
- oea064
- ahmetce33
- MGurkan
- tamideal
- utkubrs
- Gökçebilişim
- Altay
- heavenpatrol
- safakersoy
- uzmanseo
- Nonloser
- hasanali317
- stratejist
- KingStar
- julw
- senvedat
- onureroglu
- sanerfilizfidan
- SerkanKLC
- Jengawer
- azattarıncı
- samini
- colic
- kea
- NurkanA
- Economist
- onkos
- myurtcu
- ntka
- Hedefce
- scelebi
- Yusuf Y
- webmaestro3
- Scrite
- fersev
- frkn
- Filmkorku
- Gerbelas
- TrendDizi
- Berzox
- Karakurt
- Murat Altunel
- Yusufberki
- Kafkef
- dedemir85
- Glsm
- zokka
- asdaskin
- SonSuz
- OrhanYayla
- muratkondak
- omrumdely
- mvk
- uys
- PhpCode
- nebiozkan
- QcX
- Plain
- Miskin
Arkadaşlar referans makalemi aldım gayet güzel bir makale Dediği gibi sıfır yazım hatası ile yazmış
Arkadaş işinin ustası yazmış olduğu makaleyi begendim okumak isteyen aşağıdan inceleyebilir teşekkürler :
http://www.androidblogun.com/android-android-peki-neden.html
http://www.androidblogun.com/android-android-peki-neden.html
Benim alışveriş sitem ile alakalı mükemmel bir makale hazırlamışsınız. Teşekkür ederim.
adetli yazı alındı sağolsun hem hızlı hem ilgili
teşekkürler iş verildi ve teslim alındı.Arkadaş bu konuda başarı tavsiye ederim
Arkadaş makaleleri gerçekten mükemmel yazmış ve çok ilginç konular bulmuş. Teşekkür ederim kendisine, ikinci iş için anlaşıldı.
Arkadaşı yazmış olduğu makaleler için tebrik ederim. İşinin ehli birisi... Sık sık çalışmak üzere
İş ahlakı olan nadir insanlardan. Güven duyarak iş verebilirsiniz.
20 adet makalemi teslim aldıktan hemen sonra iki tanesini okudum, tek kelimeyle harika. Yazı dili, kelime hazinesinin genişliği ve akıcılık çok iyi düzeyde. Gördüklerim, göreceklerimin teminatı gibi, peşinen şimdiden teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu oldum. Yanlızca bu yazılar için değil, uzun vadede sağlam bir kalem bulduğum için.
Aciliyeti olan bir konu için 10 adet makale yazdırdım ve mükemmel zaman içerisinde teslim etti ellerinize sağlık hocam.
5 Adet makale alındı. Titiz işçilik, güvenilir bir arkadaş. Devamlı çalışmayı umuyorum.
Arkadaşlar makale aldım çok beğendim sıfır yazım hatası ve yaratıcı, genç ve dinamik bir kişilik teşekkürler..Gürkan
Çok kaliteli makale yazıyor arkadaş. Web sitem için haftalık düzenli 5 adet makale alınacaktır.
ödeme yapıldı, makaleler çok hızlı bir şekilde alındı...
Dün gece 5 adet makale siparişi verdim. Az önce istediğim kriterler doğrultusundaki makalelerimi teslim aldım. Maşallah gayet düzenli,anlaşılır ve olgun bir makale olmuş.
Teşekkür eder hayırlı işler dilerim.
Teşekkür eder hayırlı işler dilerim.
Tanıtım yazısı karşılığında makale yazıları alındı. Oldukça ilgili ve hızlı çalışan bir arkadaş. Teşekkürler kendisine..
on adet makale yazdırıldı, ilgili bir arkadaş. makaleler kaliteli.
Makale hizmeti alındı,
" Çok başarılı, tamamen objektif kullanıcıya hitap eden yazılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve öneriyorum. "
Kolay gelsin.
" Çok başarılı, tamamen objektif kullanıcıya hitap eden yazılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve öneriyorum. "
Kolay gelsin.
iş alımı yapılmıştır. Güvenilir ve çalışma prensibi iyi birisidir. tşkler
Tanıtım yazıları kısa süre içinde teslim edildi. Arkadaş işini gerçekten çok iyi yapıyor. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Yazıları çok kısa süre içinde teslim etti işinde disiplinli ve başarılı biri, buradan kendisine teşekkür ederim.
sağdan soldan baya makale aldım ancak, hocam kadar anlaşılır ve akıcı görmedim acil olarak iki tane makale alındı ve gayet başarılı.
ek iş verilmiş onlarda 10 saat sonra teslim alınanacaktır ki bundan sonra inşallah tüm makale işlemizi burdan halledeceğiz
ek iş verilmiş onlarda 10 saat sonra teslim alınanacaktır ki bundan sonra inşallah tüm makale işlemizi burdan halledeceğiz
400 Kelimelik Makale yazıldı zamanında teslim edildi yazıyı çok iyi yazmış tavsiye ederim arkadaşı :)
Makale yazdırıldı son derece düzgün ve akıcı, tekrar çalışmak dileğiyle
kendisinden alım yapılmıştır. çok başarılı ve ayrıntılı makaleler teşekkür ederiz. sıfır hata ve zamanın da teslim . teşekkürler. tekrar çalışmak ümidiyle.
Arkadaştan beş adet makale aldım. Makaleler alanına hitap etmediği halde çok güzel ve özgün iş çıkardı. Kalemi Güçlü bir arkadaş. Uzman kaleminden çıkmış makale arıyorsanız kendisi bu konuda çok iyi. Makale alıcılarına tavsiye edilir.
45 adet makale alındı teşekkürler.
hızlı ve samimi hizmet ayrıca vermiş olduğu teknik destekten dolayı teşekkür ederim.
hızlı ve samimi hizmet ayrıca vermiş olduğu teknik destekten dolayı teşekkür ederim.
Makaleyi aldım yazım kuralları vs. çok güzel ellerine sağlık
Bu saatte acil bir iş vardı sağolsun 10 dk gibi bir sürede yazdı. Anahtar kelimelere çok dikkat etmiş.Teşekkür ediyorum.
Bir makale alımı yapıldı kaliteli ve özgün bir makale teslim aldım.
1 adet yazı aldım. Çok başarılı kelimeler özenle seçilmiş ve yazım hatası bulunmamakta. Hızla teslim etti. Tavsiye makale satıcımdır.
Arkadaşla kendi sitesi için sürekli çalışmaktayız. Ödemeleri hızlı ve düzenli bir şekilde yapıyor. Ayrıca işine duyduğu özen ve ilgiden dolayı kendisine teşekkürler. Güvenle çalışılabilecek bir yazar.
makaleler hızlı bir şekilde ve gerçekten kaliteli yazılmıştır.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
3 adet tanıtım yazısı yazdırıldı. Gerçektende mükemmel kalitede yazılar herkese tavsiye ediyorum.
10 Adet makale yazdırıldı.Arkadaş işinin ehli. Güvenle tercih edilebilecek bir yazar. Kendisiyle devamlı çalışmayı umuyorum.
30 günlük staj defteri yazdırıldı gayet hızlı teslim etti ve güzel bir staj defteri ortaya çıkardı teşekkür ederim :)
TabanPuanlari.Com.TR 'deki son 7 makale ve bundan sonrakilar artık nasipse Mukim 'den alıcam :D Çok iyi. Teşekkürler.
4 tane daha tanıtım yazısı alındı. Tek kelime ile profesyonellik budur.
makale yazdırılmıştır 30 dakikada yazımı hazırladı teşekkürler
seo uyumlu özgün makaleler 2 saatte teslim , tekrar beraber çalışmak dileğiyle.
1 adet tanıtım yazısı yazdırıldı. Akıcı ve özgün bir makale teslim etti. Kendisi ile düşünmeden çalışabilirsiniz.
yazdırdığım makaleler siteme değer katmış google gözünde ++ puan almıştır
yazdığı makalelerin semeresini görmeye gelen ziyaretçilerden anlıyorum
buradan kendisine teşekkürü borç bilirim
emeğine sağlık dostum.
yazdığı makalelerin semeresini görmeye gelen ziyaretçilerden anlıyorum
buradan kendisine teşekkürü borç bilirim
emeğine sağlık dostum.
Son derece hızlı bir teslimat oldu. Bilgi birikimine zaten diyecek yok. Anlayışlı ve de pozitif bir insan. İnşallah bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz
Kendilerinden bir adet 600 kelimelik makale satın alındı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim. Başarılı bir yazar. Saygılarımla...
makale alındı gayet hızlı çalışma
5 adet teknoloji ve oyun kategorilerini içeren makale satın aldım. Çok hızlı teslim edilmesine rağmen hepsi emek verilmiş kaliteli içerikler ve yazım hatası bulunmuyor. Teşekkür ederim.
10 adet çeşitli konularda makale satın aldım. Karşılıklı alışverişten en iyi sonuç aldığım arkadaşlardan biri oldu. Teşekkür ederim kendisine.
Not: Tüm bunların dışında sipariş iptali nedeniyle elimde kalan ya da boş zamanlarımda yazıp da satışa sunmadığım makaleleri de aşağıdaki başlık altında satışa çıkarmaya karar verdim. Hazır makale oldukları için ücretlerini normal fiyat listesinden bağımsız olarak belirlemekteyim. Bu makaleler, isteğiniz doğrultusunda hazırlanmadığı için beklediğiniz kriter ya da içerikte olmayabilir. Bundan veçhile elbetteki iade hakkınız mahfuzdur. Bu durumda, ücreti daha önceden ödemiş iseniz ücret ya iade edilir ya da isteğiniz doğrultusunda yeni makale / makaleler yazılır.
---
Hazır Makaleler
Şu anda hazır makale bulunmamaktadır.
Satılan Toplam Hazır Makale Sayısı: 6