-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
İnstagram'da oyuncak satmayı düşünüyorum ve burada instagram'a reklam vererek satışları sağlamayı hedefliyorum. Ama aklıma bir soru takıldı reklam vereceğim kitle kaç yaş aralığında olmalı. Yani çocuk profillerine mi hitap etmeli yetişkinlere mi. Sonuçta çocuklar sipariş veremeyeceği için yine anne babalarına söyleyecek :)
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence çocuklara yönelik olmalı. Çocuk gördüğü resmi babasına götürüp isteye bilir. Ama baba görürse masraf olmasın diye bunu çocuktan gizler net. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de bu şekilde düşünüyorum da farklı fikirler olabilir belki dedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Instagram ın yaş sınırlaması kacsa onun bir tık üstü olsun hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Çocuğa yönelmek etik mi bilemem, ama öte yandan analar vicdanlıdır ve karne günü de yaklaşırken tercih edebilirler diye düşünüyorum. Bu doğrultuda 30-35 yaş üstü kadın kullanıcılar daha ideal olabilir bence..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha çok annelere yönelmeniz fikrimce daha mantıklı geldi, neden diye soracak olursanız sosyal medyayı aktif kullanan 28-35 yaş anneleri çekebileceğiniz bir unsur bulmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorularınızın cevabını test etmeden asla öğrenemezsiniz. Kimi reklam kampanyaları ters hedef kitle ile daha çok satışa götürür Ör; Tek taş bayanlar için üretilen bir ürün ama reklam kampanyalarında erkekler hedeflenir ve satışlar bayanlara göre çok daha fazladır. Burada size düşen kısım piyasayı araştırın bunun için de öncelikle rakiplerinizi belirleyin ve Business Manager ın içerisine dalın hedef kitle istatistiklerini inceleyin bu size oldukça bilgi verecektir. Bunun üzerine test edin ve sonrasında karar verin.
Sizin sorularınızın cevabını bizler bence diyerek veremeyiz. Gerçekten pazarda başarılı olmak istiyorsanız bence diye cevaplanan cevaplara aldırış etmeyin. Ve marketin kendisine sorun.
O zaman başarılı olacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
25 ve üstü yaş için reklam gösterimi yapmanız daha doğru olur.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
En mantıklısı real olarak bu iş yapan firmaları ziyaret edip oradaki müşteri kitlesini incelemeniz. Örneğin çıkın bir AVM'ye gidin ve oyuncak satışı yapılan mağazalardaki müşteri profillerini inceleyin. Yada mahallenizde bir oyuncak satışı yapan yer varsa gidin samimi bir şekilde müşteri kitlesini sorun. Bu size fikir verecektir.