-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Takı tasarımcısı - Web tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Sitemin domainini değiştirdim site çok güzel çalışıyor fakat, site ana sayfa hariç önceki domain adresindede açılıyor. Yani sitem şuanda her iki farklı domain adresindede açık bunu nasıl düzeltebilirim acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ana sayfayi özelleştir ayarlarindan dahili bağlanti yaptiysaniz önceki domain'e yönlendirir hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır öyle bir şey yapmadım hatta öyle bir ayar kısmı bulamadım açıkcası
301 kodu her şey tamam neden olmuyor bilmiyorum kafayı yicem
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bakın aynı soruyu ikinci kez konu açarak soruyorsunuz. Bunu anlayamadım. Önceki konunuzda size birden fazla hatta çözümlü olarak cevaplar verildi.
Eski domaininizde .htaccess dosyasına eklemeniz gereken kodu çözüm olarak 2 kişi verdi size. Hatta bu kodu ben sitelerimden birinde test ettim ve cevap olarak yazdım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben sadece domain değişikliği değil aynı zamanda aynı hosting paketinne yeni domaini yölendirdim önceki domain ve önceki domainde kullandığım hosting paketi o yüzden önceki .htaccess dosyası yok sadece 1 tane var. Evet dünde buradaki arkadaşlardan yardım istedim gerek sizin gerek diğer arkadaşların verdiği .htaccess dosyası kodlarını denedim olmadı. 2. seçenek olan CloudFlare sitesini kullanmayı bilmediğim için risk almak istemedim. Ve rahatsız olduysanız cevap vermeyin yada yardım istemem bir daha ben buradaki insanların mütevazi olduklarını düşünüyordum.
Konu kapandı teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sql üzerinden eskisiteadi.com ile yenisiteadi.com değiştirin garanti olsun. Tek tek uğraşmayın. Yapamazsanız PM atın detaylı anlatırım.