lostyazilim

Instagram üzerinden organik kitle çekme yolları ?

20 Mesajlar 4.121 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

Reklam vermeden olmuyor hocam. Yok takibe takip yok bilmem ne. Çok uğraştım 5 bin takipçiyi geçemedim. Reklam verdiğim sayfam 20k'yı bulabildi.

Hocam 20k yapabilmek için reklam bütçesi nekadardı peki? 100tl ile 20k yapilmaz heralde. Yoksa yapilabilir mi? Çok yabanciyim instagram olayina, o yüzden soru çok uçuksa kusura bakmayın.
baron111

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
mehmet01 hocam düşük bütçe ile de yaparsın. önce bir çekiliş ayarla ardından çekilişe reklam ver. 3 arkadaşını etiketleyen, bizi takip eden 3 kişiye şu bu diye. mesela mizah sayfası ise tişört olabilir güzel bir firmadan. ya da edebiyat sanat vs hesabı ise kitap olur harry potter asası vb şeyler de olabilir. bu çekilişe reklam vererek oldukça takipçi çekilebilir.
mehmet01 baron111

kişi bu mesajı beğendi.

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkürler...
baron111

kişi bu mesajı beğendi.

DiyarAkengin DiyarAkengin Allah var, Allah yâr! Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster >Front-end Developer
  • Konum Şırnak
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

baron111 adlı üyeden alıntı

Engellenme ve spam riski var mı uygulamada.

Tabiki var ama günlük beğenilcek/takip edilcek/atılcak yorum sayısını güzelce belirlenemn laım ki engel yemiyesin
baron111

kişi bu mesajı beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
wmaraci
wmaraci

falcaoyusuf falcaoyusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 0 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
İnstagramdan güzel şekilde takipçi kasmak istiyorsan GT yöntemini kafandan çıkarmalısın. En büyük getiri Keşfet ve Eş sayfa reklamında gelir. Keşfet, para harcamadan takipçi kasabileceğin yöntem. Paylaşımım keşfete düşmesiyle 1 videodan 4 bin takipçi geldiğini bilirim.
baron111

kişi bu mesajı beğendi.

baron111 baron111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Danışmanlığı
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 32 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Önerinizi not aldım bundan sonra böyle hareket edeceğim teşekkür ederim.

berkaycatak berkaycatak Kendi Çapında Geliştirici Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1242
  • Beğeniler 1278 / 406
  • Ticaret 9, (%100)
Twitter için yardımcı olabilirim :) https://wmaraci.com/forum/reklam-satisi/twitterdan-sitenize-organik-1-000e-kadar-anlik-ziyaretci-gelsin-tamamen-organik-ucuz-576901.html

AyhanCetiner AyhanCetiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar, kısaca detaylandırayım;

1- Rakip sayfalarınızın takipçileri ile etkileşime geçerek başlaya bilirsiniz onlara takip isteği yada yorum veya DM ile etkileşimde bulunun hoşuna gidecek bir metin ve merak uyandıracak tarzda. Hedef kitlenizin bulunduğu hashtag leride dikkate alın. Basit olarak bu şekilde başlayabilirsiniz. Takip edeceğiniz sayfaları google dan arama yaparak yada instagram dan benzer sayfalar kısmından bakarak bulabilirsiniz. Biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
-> Zaten otomatik sistemleri incelemişsiniz o konuda bilginiz var ama orada dikkat etmeniz gereken bir dip not özellikle son gelen güncellemeden sonra ip adresiniz ve programda açık ken aynı zamanda başka bir yerden giriş yapmayın.

2- Yukarıda da belirttim en çok kitle sorusuna gelecek olursak kesinlikle bu hataya düşmeyin. Tamamen size ilgi duyan etkileşimde bulunan 150 takipçi , sizinle alakasız 1500 takipçiden kat kat iyidir. Hedef kitlenizin nerede olduğunu iyi araştırın.

3- Hesabınızın uyku modunu programda kesinlikle kullanın program kullanmıyorsanız da zaten günde en az 4 saat uyuyorsunuz işlem yapamayacaksınız :) algoritmayı iyi okumanız gerekir tabii bu da test ederek gerçekleşecektir ama size başlangıç için önerim günde 450 takip işlemini geçmeyin şu an ki durum için konuşuyorum. Zamanla değişiklik gösterir. 450 yi de siz gün içerisine paylaştırın.
Unutmayın ki hesabınız da ne kadar çok işlem yaparsanız instagram a o kadar çabuk takılırsınız.
İyi çalışmalar :)
baron111

kişi bu mesajı beğendi.

baron111 baron111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Danışmanlığı
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 32 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam çok teşekkür ediyorum bu değerli bilginizi not aldım, hiç duymadığım konulardan haberdar ettiniz beni, mutlu oldum teşekkür ederim.

SosyalBot SosyalBot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Popüler sayfalara otomatik takip, yorum yazılımları (bkz: imzamdaki satışını yaptığım sistem) ile kitle çekebilirsin.
Ek olarak yine popüler hesapların paylaşımlarına yorum atarak yorumu beğendirerek üstte tutup oradan takipçi kazanabilirsin

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al