-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster >Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabiki var ama günlük beğenilcek/takip edilcek/atılcak yorum sayısını güzelce belirlenemn laım ki engel yemiyesin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnstagramdan güzel şekilde takipçi kasmak istiyorsan GT yöntemini kafandan çıkarmalısın. En büyük getiri Keşfet ve Eş sayfa reklamında gelir. Keşfet, para harcamadan takipçi kasabileceğin yöntem. Paylaşımım keşfete düşmesiyle 1 videodan 4 bin takipçi geldiğini bilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önerinizi not aldım bundan sonra böyle hareket edeceğim teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, kısaca detaylandırayım;
1- Rakip sayfalarınızın takipçileri ile etkileşime geçerek başlaya bilirsiniz onlara takip isteği yada yorum veya DM ile etkileşimde bulunun hoşuna gidecek bir metin ve merak uyandıracak tarzda. Hedef kitlenizin bulunduğu hashtag leride dikkate alın. Basit olarak bu şekilde başlayabilirsiniz. Takip edeceğiniz sayfaları google dan arama yaparak yada instagram dan benzer sayfalar kısmından bakarak bulabilirsiniz. Biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
-> Zaten otomatik sistemleri incelemişsiniz o konuda bilginiz var ama orada dikkat etmeniz gereken bir dip not özellikle son gelen güncellemeden sonra ip adresiniz ve programda açık ken aynı zamanda başka bir yerden giriş yapmayın.
2- Yukarıda da belirttim en çok kitle sorusuna gelecek olursak kesinlikle bu hataya düşmeyin. Tamamen size ilgi duyan etkileşimde bulunan 150 takipçi , sizinle alakasız 1500 takipçiden kat kat iyidir. Hedef kitlenizin nerede olduğunu iyi araştırın.
3- Hesabınızın uyku modunu programda kesinlikle kullanın program kullanmıyorsanız da zaten günde en az 4 saat uyuyorsunuz işlem yapamayacaksınız :) algoritmayı iyi okumanız gerekir tabii bu da test ederek gerçekleşecektir ama size başlangıç için önerim günde 450 takip işlemini geçmeyin şu an ki durum için konuşuyorum. Zamanla değişiklik gösterir. 450 yi de siz gün içerisine paylaştırın.
Unutmayın ki hesabınız da ne kadar çok işlem yaparsanız instagram a o kadar çabuk takılırsınız.
İyi çalışmalar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok teşekkür ediyorum bu değerli bilginizi not aldım, hiç duymadığım konulardan haberdar ettiniz beni, mutlu oldum teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Popüler sayfalara otomatik takip, yorum yazılımları (bkz: imzamdaki satışını yaptığım sistem) ile kitle çekebilirsin.
Ek olarak yine popüler hesapların paylaşımlarına yorum atarak yorumu beğendirerek üstte tutup oradan takipçi kazanabilirsin