lostyazilim

AdSense'e iyice gıcık olmaya başladım

26 Mesajlar 3.769 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)
Ben günde 2 $ kazancam diye pc'den kalkmıyorum sen 35 $ kazandıran bloglamı ilgilenmiyorsun :D İngilizcem olacaktı ki bende yabancı blog açacaktım :)

wmaraci
reklam

canatasever canatasever Can ATASEVER Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

kerimptk adlı üyeden alıntı

Site adresini verirsen bi göz atabilirim hocam bende 4-5 başvuru sonra kabul edildim

Site imzamdaki blog adresi hocam.. En son Adsense yine kabul etmeyince şu anda reklamstore deniyorum, bakalım..

Ama dediğim gibi, politikalarına aykırı herhangi bir içerik yok, niye kabul etmiyorlar bi anlasam!

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)
Hocam siten gayet güzel duruyor. Kabul edilmemen için aklıma sadece 2 neden geliyor.
1.si daha önceden kabul edilmiş br adsense hesabın
2.si site içeriğinin tek bir alan'a yönlenmemiş olması

2.yi biraz açayım
Google amca adsense reklamlarını yayınlamaya izin verirken senin site içeriğine göre reklamları sitene yönlendiriyor. Site içeriğin hangi konu da ise o konu hakkında yada benzer konular hakkında reklamları sitene yönlendiriyor. Bu sayede daha çok para kazanmayı hedefliyor. Site içeriğin teknolojiden şiire kadar bir çok konuyu barındırıyor. Bu nedenle google sitenize uygun reklam türünü belirleyememiş olabilir yada reklamların yeterince ilgili çekmeyeceğin düşünmüş olabilir.

Sen yineden başvurularına devam et hocam mutlaka kabul edecektir google ama biraz uğraştırıyor işte

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

• Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

kerimptk adlı üyeden alıntı

Hocam siten gayet güzel duruyor. Kabul edilmemen için aklıma sadece 2 neden geliyor.
1.si daha önceden kabul edilmiş br adsense hesabın
2.si site içeriğinin tek bir alan'a yönlenmemiş olması

2.yi biraz açayım
Google amca adsense reklamlarını yayınlamaya izin verirken senin site içeriğine göre reklamları sitene yönlendiriyor. Site içeriğin hangi konu da ise o konu hakkında yada benzer konular hakkında reklamları sitene yönlendiriyor. Bu sayede daha çok para kazanmayı hedefliyor. Site içeriğin teknolojiden şiire kadar bir çok konuyu barındırıyor. Bu nedenle google sitenize uygun reklam türünü belirleyememiş olabilir yada reklamların yeterince ilgili çekmeyeceğin düşünmüş olabilir.

Sen yineden başvurularına devam et hocam mutlaka kabul edecektir google ama biraz uğraştırıyor işte

Valla hiç kabul edilmedim bu güne kadar :D Ama sonuçta bu bir kişisel blog ve haliyle tek bir konuya takılıp kalmıyorum.. Neyse, bir kaç değişiklik sonrası, 1-2 hafta sonra tekrar başvurucam, bakalım :)

Teşekkürler bu arada :)

wmaraci
wmaraci

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)
1-2 haftayı bekleme hocam ben kabul edildiğim zaman son 2 günde 3 sefer başvurmuştum

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

erdilin erdilin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğretmen
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 33
  • Ticaret 5, (%80)
nedense ben sürekli alıyorum hesapları 2 günde bir 4 farklı hesap

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Kişisel blog demişsiniz de kişiselliğe dair pek bir şey göremedim ben. :) Ya internetle ya da teknolojiyle ilgili yazılar var. :)

s7e7v7e7n7 s7e7v7e7n7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
can kardeşim iyi bir blogun var. bence o blogu reklama boğma... birkaç sene yap o reklam işini. tabi şahsi düşüncem bu...

webseyir webseyir Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Adsense hesap aktifleştirme biraz kısmet işi ama bazı yollar da var.Mesela ben adsense hesabımı çoğu arkadaşında ifade ettiği gibi blogspottan blog açarak aldım.

İngilizce dilinde bir blog açarak ve içine 5 - 10 tane yazı gir.Yazıların biraz özgün olsun.Bunun için ingilizce yazıyı translate'den almancaya sonra tekrar ingilizceye çevir.Sonra adsense'ye başvur.

Bu arada başvurunu gece vaktinde yapman daha çabuk sonuç almanda etkili olabilir.

• Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Kişisel blog demişsiniz de kişiselliğe dair pek bir şey göremedim ben. :) Ya internetle ya da teknolojiyle ilgili yazılar var. :)

Kişisel blog olarak başlamıştım aslında ama son bir kaç ayda farklı kategorilere de yöneldim :) Şu anda kişiselliği, yazılarım başlıklı kategoride saklı :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al