myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben günde 2 $ kazancam diye pc'den kalkmıyorum sen 35 $ kazandıran bloglamı ilgilenmiyorsun :D İngilizcem olacaktı ki bende yabancı blog açacaktım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam siten gayet güzel duruyor. Kabul edilmemen için aklıma sadece 2 neden geliyor.
1.si daha önceden kabul edilmiş br adsense hesabın
2.si site içeriğinin tek bir alan'a yönlenmemiş olması
2.yi biraz açayım
Google amca adsense reklamlarını yayınlamaya izin verirken senin site içeriğine göre reklamları sitene yönlendiriyor. Site içeriğin hangi konu da ise o konu hakkında yada benzer konular hakkında reklamları sitene yönlendiriyor. Bu sayede daha çok para kazanmayı hedefliyor. Site içeriğin teknolojiden şiire kadar bir çok konuyu barındırıyor. Bu nedenle google sitenize uygun reklam türünü belirleyememiş olabilir yada reklamların yeterince ilgili çekmeyeceğin düşünmüş olabilir.
Sen yineden başvurularına devam et hocam mutlaka kabul edecektir google ama biraz uğraştırıyor işte
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
1-2 haftayı bekleme hocam ben kabul edildiğim zaman son 2 günde 3 sefer başvurmuştum
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
erdilin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
nedense ben sürekli alıyorum hesapları 2 günde bir 4 farklı hesap
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kişisel blog demişsiniz de kişiselliğe dair pek bir şey göremedim ben. :) Ya internetle ya da teknolojiyle ilgili yazılar var. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
can kardeşim iyi bir blogun var. bence o blogu reklama boğma... birkaç sene yap o reklam işini. tabi şahsi düşüncem bu...
webseyir
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adsense hesap aktifleştirme biraz kısmet işi ama bazı yollar da var.Mesela ben adsense hesabımı çoğu arkadaşında ifade ettiği gibi blogspottan blog açarak aldım.
İngilizce dilinde bir blog açarak ve içine 5 - 10 tane yazı gir.Yazıların biraz özgün olsun.Bunun için ingilizce yazıyı translate'den almancaya sonra tekrar ingilizceye çevir.Sonra adsense'ye başvur.
Bu arada başvurunu gece vaktinde yapman daha çabuk sonuç almanda etkili olabilir.