comonda2
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
satışa hazır temaların içine entegre edebileceğiniz ücretsiz ( alacak kişi premium reklamı görebilir,sorun değil) slider önerebilir misiniz? meteslider gibi populer sliderları temaya nasıl entegre edeceğimi bilmiyorum.shorcode ya da php koduyla çalışıyorlar ama sanırım sadece oluşturulan koleksiyonun id si ile çalışıyorlar.yani admin slider yaratmadan benim id yi bilmeme imkan yok.ayrıca kodlama bilgisi olmayan kişinin bu işlerle ilgilenmesini uygun bulmuyor;site çöker vs. siz bu işleri nasıl yapıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentilerde ücretsiz bulabilirsiniz...
Bu temanız ile ne kadar uyumlu olur deneme yanılma yolunu tercih edebilirsiniz.
Temanız çok mu eski, slider artık neredeyse tüm temalarda mevcuttur.
Temanızı Editörden inceleyin mutlaka bir Slider eklentisi ile ilintili birşeyler vardır.
Genel olarak kullanılan Revulotion Slider.
Slider siteye entegre etmek için kod bilmeniz gerekir. Yoksa slider ın kısakodu nu alıp sayfaya eklemek sorunu çözmeyecektir. Sayfanın neresinde çıkacağını bilemezsiniz.
HardZade
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Aşçı
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer iletişime geçerseniz tarafımca ücretli yardım sağlayabilirim.
comonda2
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ama çözemediğim nokta temayı kuran kişi nasıl aktif sitede görüntüleyecek? shortcode vs. işine girmemesi lazım. benim temada kodla yerini gösterebildiğim bir tema önerir misiniz? bildiğim kadarıyla populer sliderlar buna imkan vermiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ücretsiz Bir tema indirin ve slider kodlarının nasıl konumlandırıldığına bakın. Sizin çalıştığınız tema için uygunluğunu ancak bu şekilde denetleyebilirsiniz. Şuan ortada inceleyebileceğimiz bir kod bir tema yok ama, Slider kodlarını nasıl entegre edebiliriz onu anlatmaya çalışıyoruz. Havanda su dövüyoruz.
Temanız için deneme/yanılma yolunu kullanın derim...