-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
üstad balık tutmayı öğretmek daha mantıklı :)
ama google da php form verisi kaydetme, db ye ekleme gibi aratarak en basit haliyle en temel şeklini öğrenebilirsiniz.
ihtiyacınız olan form ve vt.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AzveNet Çok teşekkür ederim, terimlerin adını bilmediğimden kendime yol da seçemiyordum. Şimdi daha da iyi oldu. Zaten amacım kendim öğrenmek. Bu işleri yapabilmek hoşuma gidiyor :)
MrTimsah Evet tam da bu şekilde birşey arıyordum. Fakat kendim yapmak istiyorum. Buna ihtiyacım yok amacım sadece nasıl yapabilirim görmek :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Benimki memleket meselesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
niggaoski adlı üyeden alıntı
AzveNet Çok teşekkür ederim, terimlerin adını bilmediğimden kendime yol da seçemiyordum. Şimdi daha da iyi oldu. Zaten amacım kendim öğrenmek. Bu işleri yapabilmek hoşuma gidiyor :)
MrTimsah Evet tam da bu şekilde birşey arıyordum. Fakat kendim yapmak istiyorum. Buna ihtiyacım yok amacım sadece nasıl yapabilirim görmek :)
harika bi yoldasınız. size ilave tavsiyem hazır scriptleri alıp incelemeniz. hatta editleyerek değiştirmeye çalışmanız. elbette bol bol bozacaksınız :) ama bi süre sonra nasıl bozulmayacağını, daha sonra ise nasıl tamir edileceğini ve akabinde nasıl yenisinin yapılacağını gayet iyi öğrenebilirsiniz :)
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel yorumlarınız için ve teşvikiniz için çok çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince yapmaya gayret edeceğim ve başaracağım :) umarım iyi olur
Benimki memleket meselesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Php ile çok basit hocam masaüstü programj yapacaksan c# ile yapacan.
https://discord.gg/S6mByw8