-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba arkadaşlar, yurt dışında eğitim için uzun zamandır araştırıyordum. Bugün bir danışmanlık şirketi ile görüştüm ELT isminde bir şirket (Bu arada internetten baktım çok kötü yorumda var :) ) ilk yıl yaşam maliyetleri hariç 5.000 € sonraki yıllarda düşeceğini söyledi, 3.500 € okul ücreti + 1.350 € hizmet bedeli + Diğer işlemler. Sonraki yıllarda okul ücreti var diğerleri yok, okuyan veya yakını okuyan var mı ? Memnun musunuz ?
Bilgisayar Mühendisliği düşünüyorum buna benzer başka bir bölümde olabilir daha karar vermedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Türkiyeye döneceksen geri okuma, polonyada kalmam almanyaya geçerim diyorsan oku.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Türkiyede de eğitim alabilirsiniz sizin yerinizde olsam vereceğim parayı bankaya atar 1 sene daha sınava girerdim o parayı da ilerisi için bekletirdim. Şu an türkiyede okuyan da iş bulamıyor tek söyleyeceğim buraya döneceksen okuma dostum.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Türkiye’de gerçekten rakip potansiyeli olan bir meslek. Öncelikle başarılar dilerim. Her konu ne olursa olsun hangi meslek dalı olursa olsun. Yurt dışında mesleki eğitim veya çalışma insana güven, başarı ve farklılık katar. Ayrıca yurt dışına bir sebeple giden insanların ufku genişler ve özgüveni artar. Eğer imkanın var ise kesinlikle hocam gitmelisin. Orada kalıp kalmama konusunda yorum yapmayacağım ama gerçekten mesleğin için, geleceğin için yararlı olacaktır.
Okul hakkında bir arkadaşım da benzeri bir okula gitmişti. Kendisinden bilgi alayım tekrar güncelleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam danışmanlık şirketlerine guvenmeyin çoğu zaten amaçları insanları dolandırmak para almak üniversiteye mail atıp görüşün derim