-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaş reklam fiyatı olarak 2bin liralardan bahsetti şaşırdım açıkçası bugun televizyonlara reklam verme 5 bin lira orta derecede izlenen kanallarda ayrıca aynı siteye eş deger site sahipleri 150 -200 tl istiyor en fazla anlamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu tv kanali degil 150-200tl verdigi alan hangisi isine hangisi gelirse onu alirsin kimseye zorla birsey yaptirmigoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Fiyatları pm alabilir miyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Ben bu arkadaştan 2 sitem için footer link aldım. İlk ay bişey yok istediğim şekilde footer link aldım. ama 2inci ay da bir farkettim ki benim linki eklemiş doğru ama benim linke tıklandığında başka reklamını aldığı sitenin linkini açmış yani benden para alıyor ama benim linkimden başka firmaya link satıp trafiği oraya kaydırıyor. birde üstelik beni engelliyor. Eğer seo ile ilgileniyorsanız bu şekilde hiçbir fayda sağlayamazsınız. Bu tarz kişiler önce sizinle normal konuşurlar sonra bu tarz hilelerle çeşitli gerekçelerle birde kendilerini savunmaya kalkıyorlar. Sadece uyarmak istedim karşılaşacağınız üslup ve davranışlarıyla ilgili
HAKAN KELEŞ (+90 532 167 1440)
DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI
www.istanbuldijitalpazarlama.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu arkadas hic bir sekilde bu isi bilmiyor siteme ekledigim linkleri duruyor siteme pop reklam aldim birisi buna pop reklamin ne oldugu anlatsin ilk tiklaninca pop aciyor ikinci tiklama arkadasin linki bunu anlatamiyorum linkleri yerinde duruyor ana siddetle bu anlattigimi anlamiyor kendisinide bu yuzden engeledim seviyesiz insanlarin seviyesine inmmek icin herkesten cok ozur diliyorum