lostyazilim
tr.link

Polonya'da Üniversite Eğitimi

22 Mesajlar 3.222 Okunma
acebozum
tr.link

moris moris ◡̈ Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 831
  • Beğeniler 266 / 265
  • Ticaret 26, (%100)
Merhaba, gitmek istediginiz universiteye motivasyon mektubu yazip mail atmanizi tavsiye ederim bu sekilde ELT ye bosuna bin kusur euro para odemek zorunda kalmazsiniz. Gittiginiz zaman bi kac gun hostelde kalirsiniz o sure icerisindede yurt ayarlarsiniz zaten ben bu sekilde yapmistim.

wmaraci
reklam

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
moris Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Yazılım Mühendisliğinde mi okuyorsunuz ? Yazılım mühendisliği bölümü göremedim. Genel olarak memnun musunuz ? Şimdi olsa o şekilde değilde şu şekilde yaparım dediğiniz bir şey var mı ?

moris moris ◡̈ Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 831
  • Beğeniler 266 / 265
  • Ticaret 26, (%100)
Computer Science olarak geciyor yazilim muhendisligi o sekilde bakabilirsiniz. Henuz mezun degilim Turkiye’ye geldim burada devam ediyorum lisansa.

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Paran varsa git tabi

wmaraci
wmaraci

Ranay Ranay WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)
Makedonya düşünürseniz eger ozel mesaj atabilirsiniz.
Yakın bir dostumun egitim danışmanlık firmasi var. Telefon ile yada yuzyuze bir gorusme ile size bilgi verebilir.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Sakın diyorum sakın.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
moris özel bir nedeni yoksa neden geldiğinizi söyler misiniz hocam ? Memnun değil misiniz ? Şimdi olsa yine gider miydiniz ?

UNKEF Neden öyle dediniz ? Bu konu ile ilgili tecrübeniz varsa anlatabilir misiniz ?

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

theharunuysal adlı üyeden alıntı

moris özel bir nedeni yoksa neden geldiğinizi söyler misiniz hocam ? Memnun değil misiniz ? Şimdi olsa yine gider miydiniz ?

UNKEF Neden öyle dediniz ? Bu konu ile ilgili tecrübeniz varsa anlatabilir misiniz ?

Değerli kardeşlerim uzun konu aslında ama özetle, hiç duyduğunuz gibi değil. %50 veya tam burslu giderseniz sizden çok haz duymazlar belli etmezler ama farkedersiniz. Bir şekilde bursunuz kesilir. Tabi çok çalışkansanız imkansız. Ayrıca bir kasvet var. Tüm arkadaşlar aynı şekilde. Ya çok içine kapanık ya da aşırı sosyal görünür herkes, ortasını yakalamak zor nerdeyse imkansız. Ha maddiyatınız çok güçlüyse ve çok çalışkansanız hiç problem yaşamazsınız.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
UNKEF Arkadaşım Türkiye'de bilgisayar mühendisliğinde okudu bana gram bir şey katmadılar, kendim keşfederek öğrendim diyor. Ayırca aynı sınıfta ki arkadaşımın ödevini ben yaptım gönderdim siz düşünün. 4 yıl boşa vakit harcamakta baya maliyetli 4 yıl okumak yerine başka işlerle meşgul olsanız ve üniversite masraflarını düşündüğünüzde dev kayıp veriyorsunuz. Nakit konusuna gelince aslında çokta iyi değil ailemden yardım almayacağım kendi birikimlerimden harcayacağım ayırca ikinci yılda çalışmayı düşünüyorum gideceğim ülkede. Yeter ki adam gibi eğitim versin, eğitime verilecek para boşa gitmez eğer kaliteli bir eğitim alınırsa.

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

UNKEF Arkadaşım Türkiye'de bilgisayar mühendisliğinde okudu bana gram bir şey katmadılar, kendim keşfederek öğrendim diyor. Ayırca aynı sınıfta ki arkadaşımın ödevini ben yaptım gönderdim siz düşünün. 4 yıl boşa vakit harcamakta baya maliyetli 4 yıl okumak yerine başka işlerle meşgul olsanız ve üniversite masraflarını düşündüğünüzde dev kayıp veriyorsunuz. Nakit konusuna gelince aslında çokta iyi değil ailemden yardım almayacağım kendi birikimlerimden harcayacağım ayırca ikinci yılda çalışmayı düşünüyorum gideceğim ülkede. Yeter ki adam gibi eğitim versin, eğitime verilecek para boşa gitmez eğer kaliteli bir eğitim alınırsa.

Şu anda yazdığınız gibi azimli, düzenli olursanız güzel günler görürsünüz. Ama ben de böyle gitmiştim, olmuyor ya da ben başaramadım. Hakkınızda hayrlısı olsun umarım başarırsınız.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al