o kadar backlinkci seocu var bu forumda. onlar ne yapıyor? %95'i fiyaskodan öte değiller. şu forumda bir çok backlinkci ve seocu ile zaman zaman çalışmalarım olmuştur. daha bugüne kadar çalışma yaptırıp da, faydasını gördüğüm kimse olmamıştır.
arkadaş gelmiş bir iddiada bulunmuş, bu iddiasını eleştirmeden önce kanıtlamasını beklemek gerek. burayı eleştirmek yerine seocu ve backlinkci diye geçinenlerin kategorilerine hücum etmek daha mantıklı olur.
arkadaş gelmiş bir iddiada bulunmuş, bu iddiasını eleştirmeden önce kanıtlamasını beklemek gerek. burayı eleştirmek yerine seocu ve backlinkci diye geçinenlerin kategorilerine hücum etmek daha mantıklı olur.
Dediğine bende katılıyorum daha önce seocuyum diyenlerden dilim çok yandı ama şuan bu konuya yorum yapıpta işin ehli olan bir üstadım mevcut adını vermeyeceğim. Ama bir işin zamanla olacağını ve dediği gibi de ilerlediğini görüyorum şahit oluyorum.
SAbır bu işlerde güzel şeydir. Doğru kişiyle çalışıyorsanız olacağını gördüm ama sadece backlink çalışması yapandan da uzak durulması gerekiyor.