lostyazilim
tr.link

Bilgiye Karşılık Ücret Ödemeye Hazırım

5 Mesajlar 1.519 Okunma
lstbozum
tr.link

Atacani Atacani - Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)
Merhaba arkadaşlar, bir kaç tane sorum var ve bu sorularıma tam anlamıyla bilgili ve yanıt verebilecek birisine istediği ücreti ödemeye hazırım.

Sorularım:

1-) Kendime ait bir oyun haberi sitem var ve bu sitem bir wordpress temasında. Ancak wordpress temamı değiştirmek daha basit ve sade bir temaya geçmek istiyorum. Buna sebep olarak çok fazla CPU kapladığını ve ziyaretçi sayımın fazla olduğu için aldığım host hizmetinin sadece ziyaretçiye odaklı olmasını istiyorum.

2-) Daha önce Adsense hesabım vardı ve bunu 2 yıl kullandım, bu adsense hesabını kendi siteme değil adsense satan birinden almam sonrası kendi siteme geçirerek kullandım. Daha sonra bu hesabı sattım ve tek düşüncem kendi siteme tekrar adsense alabilir miyim? Tema seçerken buna dikkat edicem.

3-) Potansiyel çok sayıda müşterim var ve sunabileceğim uzun zamandır tecrübeli olduğum bir dijital hizmet var. E-ticaret sistemimi kurup kredi kartı ile de satış yapmak istiyorum. Bana bu eticaret sitesi için tema ve devlet üzerinde yasal olarak bu satışı yapmanın adımları adına bilgilendirme lazım. Bildiğim kadarıyla bir site bağlantısıyla Sanal POS koyarsam daha rahat oluyor çünkü diğer türlü tek tek tüm bankalarla anlaşmak gerekiyor ve bu daha masraflı. Benim derdim vergimi ödemek ve müşterilerime bütün bankaların kredi kartı ile ve ininal kartlarla sanal pos dolayısıyla ödeme hizmeti sunmak.

4-) Ve son olarak, internet sitemin haberlerini, oyun indirimleri turnuva haberleri vs gibi telefonlarına bildirim gidebilecek bir mobil uygulama yaptırabilmem mümkün mü?

Teşekkür ediyorum. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz, dilerseniz gönüllü olarak da aşağıdan yorum bırakabilirsiniz.

wmaraci
reklam

emirersoy emirersoy Sizi ele güne reklam eder Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcılığı
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 206 / 108
  • Ticaret 9, (%100)
1) Magazin temalarını inceleyebilirsiniz en basitleri ve en özellikleri onlardır.
2) Tema seçiminiz adsense alımınızı etkilemez fakat alan adınızın farklı olması gerekebilir adsense alımı için.
3)Yılllık geliriniz net 20.000 altında ise ayrı bir vergi vermeniz gerekmiyor kdv ödemeniz yetiyor.
4) Evet onesignal ile veya firebase ile oluşturulmuş bir uygulama (max100tl) ile dilediğiniz mesajı anlık olarak yollayabilirsiniz.
(Cevaplar sizi memnun ettiyse papara numaramı bırakabilirim :))
Atacani

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)
PM atabilirsiniz ilgilenen arkadaşlar. Detaylı bir desteğe ihtiyacım var.

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
1- Sunucu kurulumu yapıp sunucuya geçmenizi öneririm. Shared hostinglerde wordpress zorlayıcı olurken yüksek trafikte varsa işkenceye dönüşebilir. Dilerseniz uygun fiyatlı bir sunucu dahilinde CloudFlare+full optimizasyon gerçekleştirebilirim.

2- sattığınız kişi bilgileri değiştirdiyse adsense alabilirsiniz. Garantiye almak açısından ip,os, tel numarası gibi bilgileri değiştirin. Adrese pin aldıysanız farklı adres girin.

3- iyzico, shopier gibi sanal poslari kullanabilirsiniz. Vergilendirme konusunda bilgim yok.

4- üstteki arkadaş cevabı vermiş, mobil uygulama konusunda bir bilgim yok.
Atacani

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 73 / 107
  • Ticaret 22, (%95)
Yok mu ilgilenen acaba

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al