Merhaba Wmaraci,

Sitemin adı ve sloganını konu başlığında belirttim.

Siteme içerik (makale) satın alarak ilerlemeyi planlıyorum. Her kategoriye ortalama 10 içerik satın aldıktan sonra ilerlememin daha sağlıklı ve daha hızlı olabileceğini düşündüm. Site hakkında görüş, öneri ve eleştirilerinizi yazarsanız memnun olurum.

https://NeDiyelim.com, merak ettiğiniz konulara cevap olabilecek içerikleri barındırmak için açılmıştır. İçeriğinde bulunan veya bulunacak konulara örnek vermek gerekirse:

Şehir Rehberi: Gittiğiniz şehirlerde Nerelere Gidilir, Ne Yenir, Ne İçilir, Gezilecek Yerler Nerede gibi sorulara cevap vermek için açılacaktır.

Magazin: Magazin dünyasından son gelişmeler ve Ünlüler hakkında bilgiler yer alacaktır.

Siyaset: Ülkemizde her sene seçim gündemi olması ve ilgiyle takip edilmesinden
dolayı bu kategori de açılacaktır. Seçimler, Siyasi Kişiler ve Siyasi Partilerle ilgili haberler bulunacaktır.

Yemek Tarifi: Bu kategoride Hangi Yemek Nasıl Yapılır? sorusuna özel olarak geliştirilen, içeriğinde Malzemeler ve Tarif aşamalarının yer aldığı özel yazılımımız sayesinde cevap bulacaksınız. Yazdır seçeneğine bastığınızda ise modern görünümlü tarif çıktısı alabileceksiniz.

Sağlık: Sağlıklı yaşam içeriklerini sağlayacağız. Hastalıklar ve İyileşme Önerileri, Diyet önerileri, Detoks tarifleri, yaşadığınız rahatsızlığın hangi sebeplerden kaynaklanabileceği gibi konulara cevap arayacağız. Önerilerimiz bulunacak elbette ama en sağlıklı çözümün “Bir Doktora Görünmek” olduğunu unutmayın.

Teknoloji: Son teknolojik gelişmeler, Yeni çıkan cihazlar(Telefon, Bilgisayar, Konsol, Oyun, Giyilebilir Akıllı Cihazlar), Teknoloji firmaları arasında ki rekabete ve diğer teknolojik bilgilere de yer vereceğiz.

Astroloji: Burçlar, Fallar, Astrolojik bilgileri bu kategorimizde bulabileceksiniz.

Biyografi: Yazarlar, Şairler, Siyasi Kişiler, Sanatçılar, Sporcular gibi kamuya mâl olmuş kişilerin biyografilerini bu kategoride bulabileceksiniz.

Spor: Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, F1, Buz hokeyi vb. gibi ilginizi çekebilecek konularda son gelişen spor haberlerini sizlere aktaracağız.

Finans: Türk Lirası, Amerikan Doları, Euro vb. gibi para birimleri ile ilgili haberleri ve kripto para birimlerini (bitcoin, ethereum, binance coin, waves, ada, tron vb. gibi para birimleriyle ilgili içerikleri de bulabileceksiniz.