-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Develeoper
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takma kafana , hayatın sonu değil ayrıca sonucun kötü de değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Artık heves mi kırarım bilmiyorum ama %10 ile maalesef başka bir şehirde fen lisesine giremezsin. Girsen bile çok iyi okullar olmaz. Bence kendi şehrinde kal, normal liseye git. %10 ile alan fen liseleriyle normal lise arasında pek bir kalite farkı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Fen Lisesinin küçük şehirlerde sana daha çok şey katıcağını düşünüyorum eğitim kalitesi olarak değilde eğitim disiplini ve diğer öğrencilerin rekabeti vs Daha yaşça küçük olduğun için başka şehire gitmenin alışmanın yurdun zor olduğunu düşünebilirsin bende yurtta kaldım orda kazandığın dostlukları arkadaşlıkları nöbetçi öğretmenlerinin samimiliğini hiçbir yerde bulamazsın ilk başlarda biraz uyum sorunu olabilir ailene çok uzak bir şehir değilse tercih etmeni isterim pişman olmayacaksın hatta iyiki gitmişim diyeceksin sorumluluğun artıcak bu bence mükemmel bi şey üniversiteye geçtiğinde daha çok anlayacaksın ama gitmeme sebebin tam olarak nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun.Tavsiye olarak olduğun bölge de dershanelerin kendi içinde kolej yapısı var puanın iyi teşvikten yararlanirsin seni %100 burslu olarak almaları için goresebilirsin.
4 yıl boyunca sınava yönelik eğitim alirsin.Bir fen lisesinden bile daha kaliteli olur senin için
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Private öyle yapabilirim teşekkürler tavsiyen için
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Zamanında %7'ye girmiştim, ortalama bir anadolu lisesi tutuyordu. %10 ile fen lisesi saçma geldi.
https://www.yazilimaktif.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zamanın %1 civarında bulunan birisi olarak Türkiyede ilk 15 içerisindeki bir Fen lisesinden mezun oluyorum( bu sene) ama 4 yıldır dersleri uyku saati olarak kullanmamın sonucu sınavda ortaya çıktı.Ben resmen bağıran bir örneğim her şey sende bitiyor.(Yatılı kalmanı tavsiye ederim.En fazla ilk dönem sıkıntı çekersin sonra alışırsın.)
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.