Eren Keskin,yaptığı wordpress tasarımlarıyla ve css/html dökümleriyle üst sıralara yükselmiş ciddi anlamda iyi bir coder olmuştur.Eren Keskin ile sizlere röportaj tadında bir yazıı hazırladık biz sorduk o cevapladı ve güzel bir hayat hikayesi oldu.
Eren Keskin’den hayatını anlatmasını istediğimizde işte anlattıkları:
Hatayın Dörtyol ilçesinde doğdum büyüdüm ama aslen Kahraman Maraş’ın Pazarcık ilçesindeniz. Burada ilk öğretimimi evimizin yakınlarındaki Merkez Atatürk İlköğretim okulunda tamamladım ve başarılı bir öğrenciydim denilebilir. SBS Sınavınından 450-460 arası bir puan alarak İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi’ne geçiş yaptım. Okuduğum okul Hataydaki 2 fen lisesinden sonra gelen en başarılı okul. Türkiye Dereceleri çıkartmış bir okul idi.
Web Hayatıma 2 sene önce Osman Erdem tarafından sürüklendim. Neden sürüklendim dedim çünkü benim böyle bir hedefim yoktu 2 sene önce Osman bana basit fıkra scriptleri kurdurarak bu işe girmemi sağladı. 1 senem öyle boş boş geçtikten sonra geçen sene 16 Ağustos’ta ErenKeskin.com’u açtım ve resmen web alemine giriş yaptım. Blogumu açtığımda ilk 3-4 ay HTML-CSS döküm falan benim için baya yüksek hedeflerdi. Ama gel gelelim şuan. Elimdeki bir tasarıma 1 saatte kodlayacak seviyeye geldiğime inanıyorum.
Webdeki hedefim diye bir şey yok benim için. Tamamen hobi olarak yapıyorum bu işi zaten. Bu sene uzun bir ara verip sınava hazırlanmam gerek ve ne blogumla nede web işleriyle ilgileneceğimi sanmıyorum ama hayırlısı.
Şuan ise aklım fikrim web diyebilirim. 2 gün önce İskenderun’da bir firmadan gel bizimle çalış tarzında teklif aldım ve kabul ettim. Kendilerinin WordPress dökümlerini yapacağım. Bilgisayarı kaldırana kadar yeni yeni temalar sizi bekliyor diyebilirim
Aslında ben hem İstanbulda okumak hemde ODTU’de okumak istiyorum ama bu ikisi bir arada olamayacağı için ODTU’yu tercih ettim. Hangi bölümü okuyacağım ise şuan için muallakta. Benim hedefim Elektrik-Elektronik Mühendisliğiydi ancak hocalarım artık öldü falan filan dediler benim de kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. O konuda tam kesin bir şey yok yani ama inşallah işimde son derece başarılı olabileceğim bir mesleği seçerim
Kaynak: http://biyoblog.com/eren-keskin.html