lostyazilim

Eren Keskin

11 Mesajlar 2.526 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SabahKemalCansu SabahKemalCansu ♣ SKC Graphic ♣ Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Grafik & Tasarım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1245
  • Beğeniler 545 / 284
  • Ticaret 2, (%50)
Eren Keskin,yaptığı wordpress tasarımlarıyla ve css/html dökümleriyle üst sıralara yükselmiş ciddi anlamda iyi bir coder olmuştur.Eren Keskin ile sizlere röportaj tadında bir yazıı hazırladık biz sorduk o cevapladı ve güzel bir hayat hikayesi oldu.

Eren Keskin’den hayatını anlatmasını istediğimizde işte anlattıkları:
Hatayın Dörtyol ilçesinde doğdum büyüdüm ama aslen Kahraman Maraş’ın Pazarcık ilçesindeniz. Burada ilk öğretimimi evimizin yakınlarındaki Merkez Atatürk İlköğretim okulunda tamamladım ve başarılı bir öğrenciydim denilebilir. SBS Sınavınından 450-460 arası bir puan alarak İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi’ne geçiş yaptım. Okuduğum okul Hataydaki 2 fen lisesinden sonra gelen en başarılı okul. Türkiye Dereceleri çıkartmış bir okul idi.

Web Hayatıma 2 sene önce Osman Erdem tarafından sürüklendim. Neden sürüklendim dedim çünkü benim böyle bir hedefim yoktu 2 sene önce Osman bana basit fıkra scriptleri kurdurarak bu işe girmemi sağladı. 1 senem öyle boş boş geçtikten sonra geçen sene 16 Ağustos’ta ErenKeskin.com’u açtım ve resmen web alemine giriş yaptım. Blogumu açtığımda ilk 3-4 ay HTML-CSS döküm falan benim için baya yüksek hedeflerdi. Ama gel gelelim şuan. Elimdeki bir tasarıma 1 saatte kodlayacak seviyeye geldiğime inanıyorum.

Webdeki hedefim diye bir şey yok benim için. Tamamen hobi olarak yapıyorum bu işi zaten. Bu sene uzun bir ara verip sınava hazırlanmam gerek ve ne blogumla nede web işleriyle ilgileneceğimi sanmıyorum ama hayırlısı.
Şuan ise aklım fikrim web diyebilirim. 2 gün önce İskenderun’da bir firmadan gel bizimle çalış tarzında teklif aldım ve kabul ettim. Kendilerinin WordPress dökümlerini yapacağım. Bilgisayarı kaldırana kadar yeni yeni temalar sizi bekliyor diyebilirim

Aslında ben hem İstanbulda okumak hemde ODTU’de okumak istiyorum ama bu ikisi bir arada olamayacağı için ODTU’yu tercih ettim. Hangi bölümü okuyacağım ise şuan için muallakta. Benim hedefim Elektrik-Elektronik Mühendisliğiydi ancak hocalarım artık öldü falan filan dediler benim de kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. O konuda tam kesin bir şey yok yani ama inşallah işimde son derece başarılı olabileceğim bir mesleği seçerim

Kaynak: http://biyoblog.com/eren-keskin.html

ErenKeskin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

HaydarSahinn HaydarSahinn yazilimca.org Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 61 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Bence bilgisayar mühendisliğini oku...

Karyotip Karyotip .... Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)

Haydar Şahin adlı üyeden alıntı

Bence bilgisayar mühendisliğini oku...

Metrobüse binin işsiz mühendis dolu.
Odtü, itü, katü, ytü gerisi yalan.Bölümüne göre değişir tabi.

sosyalme.com

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
Teşekkürler Kemal :)

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
wmaraci
wmaraci

MrGuner MrGuner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 0 / 162
  • Ticaret 4, (%100)
Resme bakılırsa, okuldan mı kaçtın? :D Bu arada kuzenim İTÜ de elektrik-elektronik okuyo ve mesleğin öldüğü falan yok. Şimdi Amerika'ya gittiler insansız deniz altı aracını yarışmaya soktular 10 kişilik bir ekip. Geçen sene de güneş enerjili araba yapıp yarışmışlardı. Ayrıca samsung siemens gibi firmalardan da teklif alıyorlar. Olay meslek değil, seçtiğin meslekte ilerleyebilmek. Yani mesleği seçip üniversiteyi 5-6 senede anca bitirip sonra da "ben üniversite mezunuyum ama işsizim" demek olmuyo.

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)
Sağlam bir üniversitede sağlam bir bölüm okumadıktan sonrası yalan ben busene mezun oldum Tabiri caizse mal gibi ortada kaldım web alanında gayet başarılısın bence bu alan zerinede devam etmeni öneririm okul olmazsa eğer :) Ben bu fırsatı 5-6 sene önce lise zamanı ntepmiştim şimdi ise pişmanım ve o zamankine nazaran şimdi çok daha fazla zorlanıyorum

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

SefaUygun SefaUygun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Anestezist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 87 / 266
  • Ticaret 6, (%100)
artık bu meslek bitti , şu meslek olayını bir kenara atın.Kendinizi ne kadar geliştirirseniz , o kadar iyi yerlere gelirsiniz.4 sene üniversite okuyunca iş bitmiyor , işinde her zaman iyi olursan açıkta kalmazsın merak etme.

Ayrıca ilk defa bir röpörtajda kişinin okulunu ve kendiğini metettiğini duydum , yanlış izlenim uyandırabilir :)

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
Cevaplar için teşekkürler :) Bana sorular sorular niteliğinde cevaplar vermeye çalıştım :)
mustafaokumus

kişi bu mesajı beğendi.

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.

TurkayNet TurkayNet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci, webmaster
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Hocaların başta yanlış söylemişler yada bilmiyorlar, Elektirk -elektronik mühendislği ölü değil. Eğer sağlan ingilizcen varsan en az 6 binlira maaş ile çalışabilirsin. birde üstüne master cart curt yapınca herkes seni kapmak isteyecek seçilen değil seçen olacaksın :)

mustafaokumus mustafaokumus KalemiminUcunda Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 80 / 31
  • Ticaret 22, (%100)
http://cebimdekikelimeler.com temasını kodlayan ve her isteğime sabırla cevap bulan değerli kardeşim. Gerçekten şöyle de olsa böyle de olsa derken ben utandım ama o sabırla yapıyor.

Özgün Makale Hizmeti
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al