-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / B
-
Meslek
turizmci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Facebook auto publisher programını wordpress siteme kurdum . sitemde paylaştığım yazıları facebook sayfama otomatik olarak paylaştım ancak şöyle bir sıkıntı var bu paylaştığım yazılarımı sadece ben görebiliyorum . sayfama bir başkasının hesabıyla girdiğimde gönderilerim görünmüyor . yalnız ben görebiliyorum sayfamda . bunun sebebi ne olabilir? gerçekten çok emek verdim bunun için çok üzülüyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebook sayfanızın ayarlarında paylaşımları görebilecek kişiler gibi bir ayar olmalı. Görülmemesinin nedeni yazılarınızın sadece arkadaşlarınıza yada sayfayı takip edenlere açık olmasından kaynaklanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Görsel paylaşabilirseniz daha hızlı çözüm üretebiliriz. Eklentinin ayarlarında da bir problem olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / B
-
Meslek
turizmci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam kreatif gönderisi, geliştirme modundaki bir uygulama tarafından oluşturuldu
Reklam kreatif gönderisi, geliştirme modundaki bir uygulama tarafından oluşturuldu. Bu reklamı oluşturmak için insanların kullanımına açılmış olması gerekir. mesela gönderimi öne çıkarmak istediğimde böyle bir yazı çıkıyor. gönderilerimin paylaşımı herkeze açık olarak görünüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Görselleri
https://imgbb.com/upload buraya yükleyip linklerini paylaşabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Eklenti ayarlarından kaynaklanmıyor gibi görünüyor.
wpuzman eklenti hk. deneyimi vardır, bilgilerini aktarabilir diye etiketliyorum.