-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Bir tane site kurdum sarimsaksepetim.com adlı alan adı için bi miktar para ödedim herkes ücretsiz ora bura vs diyor nasıl oluyor smmpanel kurmak istiyorum tasarım vs hazır mı oluyor çoğu aynı çünkü ödeme sistemi nasıl yükleniyor bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı smmpanel kurmama yardım etsin ay sonunda bi miktar para verebilirim ücretsiz yardım edicekler öncelikli tabikide hayırına işleyişini ve hangi smmpanellerin iyi olduğunu vs biliyorum APİ çekmek konusundan vs bilgim var ama çoğu şeyi bilmiyorum yardım edicek kişi ve kişiler bekliyorum burası da bir form sonuçta
Alan adını aldık hazır kod vs mi giriyoruz dosyaları direk yüklüyormuyuz içine ödeme sistemini nereden yapabilirim shopier Paytr vs nasıl kullanılır siteye eklenir aynı şeyleri bir daha yazmış olabilirim istekliyim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum godaddy yıllık 25 lira alan adı yanına herhangi bir şey almak gerekiyor mu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
:d sen çok yanlış gelmişsin hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Smmpaneller bitti takipçi fiyatları arttı vs gibi şeyler söyleniyor bu yüzden mi diyorsunuz ben smmpanelden alıp instagramdan satış yaparak güzel gelirler elde ediyordum şimdide aynı şekilde yapmayı düşünüyorum Türk bot takipçinin 1K sını 1.5₺ den alıp 7-8₺ ye satmak gibi bu işten 2000-2500₺ para kazanmışımdır uzun süredir yapıyordum birazda bu site yazılıma merakım var üniversitede gördüğüm c++ dan başka bi şey bilmiyorum oda işe yaramaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
N** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Smm panelin dosyalarını bulduktan sonra hosting içerisine atıp gerekli veritabanı ayarlamasını yapman gerekiyor. Tasarım hazır geliyor fakat ne için kullanacaksan ona görede düzenlemen gerekiyor. Shopier vs. genelde panelin içerisinde hazır geliyor. Gerekli hesap ayarlamalarını yapmak sana kalıyor. Hiç kod bilginiz yoksa yapmanız çok zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Bu yüzden yardım istiyorum YouTube da izlediğin veya sitede gördüğün bilgiler yetmiyor açıkcası kendinde birazcık çözmen gerekiyor siteyi alıp yapamazsam boşa para vermek istemiyorum açıkcası