-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Öncelikle herkese hayırlı geceler, aslen bulgaristanlıyım ama 19 senedir Bursa'da yaşamaktayım, bir butik sayfası açtım instagrama buradan bulgar parası üzerinden ürün satmak istiyorum ama nasıl büyüyüp reklam vereceğimi bulamıyorum sponsorlu mu versem yoksa bunun dışında adımı nasıl duyurabilirim önerileriniz var mıdır? Ek olarak aynı butiğin türkiye için olan tarafıda mevcut ben bunları büyütüp satışlarımı arttırmak sürekli sipariş almak için ne yapmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Tek sosyal medya hesabı ile iş yürümez hocam bir E ticaret sitesi kur ürünlerini yayınla ve google Instagram sponsorlu reklam ver işin sağlam ise sonra otur arkana yaslan yani sosyal medya hesapları ile belirli satışlar yapılır ama kurumsal bir site ile çok satış yapılır
Not : Site açma fikrini düşünürseniz pm atin E ticaret sitesini uyguna kurarım..
cansin39
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e-ticaret siteniz olmalı. Bulgaristandan'da sipariş alabilmeniz için. İnstagramda sponsorlu reklamlar ile güçlendirin hesabınızı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bulgaristandaki çoğu butikler instagram üzerinden yürüyor, kendilerinin bir e-ticaret siteleri yok sadece oradan yaptıkları satışlar mevcut adamların en az 10k aktif takipçileri var sadece sponsorlu gönderilerden ziyade başka nasıl bu kadar büyüdüler bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-