-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reeves, John Wick üçlemesindeki başarısı ile yine Hollywood'un zirvesine tırmandı. Reeves, şu anda sinema dünyasının en revaçtaki aktörleri arasında.
Marvel Studious'un üst düzey yöneticisi Kevin Feige de bu durumun farkında ve Keanu Reeves hakkında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Keanu Reeves'e pek çok teklifte bulunacağız. Hangi rolü kabul edip etmeyeceği hatta Marvel evreninde bir rolü kabul edip etmeyeceği belirsiz. Lakin Reeves'i Marvel Evreni'ne katmaya kararlıyız" dedi.
Reeves'e layık görülen diğer roller arasında kozmik güçlere sahip Silver Sulfer, X-Men evreninin en etkileyici karakterlerinden Gambit ve yine süper kozmik güçlere sahip Moondragon yer alıyor. Keanu Reeves'in süper kahraman rolünü kabul edip etmeyeceği ise merak konusu.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Gerçekten rolünde fazla başarılı bir adam. Ben de hakettiğini düşünüyorum ki. John Wick serisini 3 hariç 15 kere izlemişimdir. 3’ü yurt dışında olmam nedeniyle izlemedim ama internete düştüğü an izleyeceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BerkinAKTAŞ adlı üyeden alıntı
Gerçekten rolünde fazla başarılı bir adam. Ben de hakettiğini düşünüyorum ki. John Wick serisini 3 hariç 15 kere izlemişimdir. 3’ü yurt dışında olmam nedeniyle izlemedim ama internete düştüğü an izleyeceğim
Düştü hocam :)
Ancak diğer 2 seri kadar hoşuma gitmedi benim.
Bu arada chris evans ve keanu reeves gerçekten göründüğünden çok alçak gönüllü sade insanlardır. Chris evans kaptan amerika rolünü defalarca reddetmiştir sevep olarak isr o kadar fazla şöhretin aile ilişkilerini zedeleyebilecek olması. Keanu u zaten anlatmaya gerek yok :)
Kazancının çoğunu set ekibiyle paylaşıp metroyla gezen birisi. O roller bizim Türklere teklif edilse babasını satar gider :)
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Keanu Kral her şeyin en iyisini hak ediyor. Cyberpunk 2077yi sırf onun için 4 gözle bekliyorum
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kesinlikle çok iyi bir insan ona her rol yakışır. Umarım alır rolü
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Mükemmel bir aktor 😎. Daha iyi yerlerde görmek isteriz kendisini🙏🏻.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Moondragon mu? Rives neden kadın bir karakteri canlandırsın ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Youtube'da filmler ve filimler kanalı var, bilen vardır belki. Orada parodiler oluyor. Filmlerine de parodi yapmışlardı, çok eğlenceli. Bakabilirsiniz.