-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beyler biliyorsunuzdur belki tema sahipleri temalarinin gpl versiyonunu çikariyorlar ayrica , benim merak ettiğim *****.com bunlari ücretsiz alarak satiyor ve paraya para demiyor , ben bu temalardan birini kendi sitemde kullansam bir şey olurmu ? Dosyayi taradim virus falan yok , bariz gpl lisansli temalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bahsi geçen siteyi burada sormayın, daha önce açıldı bu tarz konular.
Ya free tema kullanın ya da Themeforest den lisanslı tema alın.
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
https://themeforest.net/collections/3516382-100-gpl-wordpress-themesaldığın yere bağlı dosyaların temiz olduğunu düşünüyorsan sorun yok, sadece destekten yararlanamazsın, themeforestteki tüm wp dosyaları %100 gpl lisanslıdır,
ayrıca uyguntema gibi yerlerin yaptığının etik olmadığını düşünen sayısıda çok
1 kişi bu mesajı beğendi.
wordpress-html-css-web işleri yapılır
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bahsi geçen site gpl adı altında gpl olmayan tema ve eklentileri de satmaktadır. Bu yüzden yaptığı yasal değildir. Dosyalar virüslü çıkabilir. Garantisini veremez. Lisans kodu girilmediği için bir çok temada demo import yapamazsınız. Yine aynı şekilde güncellemeleri otomatik yapamazsınız. Güvenlik açığı tespit edilince tema ve eklenti yazarı hemen güncelleme yayımlar ve themeforest üzerinden kullanıcılara Acil! Şeklinde eposta atarak güncellemelerini ister. Ama sizde lisans aktivasyonu olmadığı için bundan da mahrum kalırsınız.
3 kişi bu mesajı beğendi.