vkx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 takipçi servisi denendi 3 ünde de kısmi tamamlanma oluyor 20-3-1 takipçi geldi tam gönderim sağlayan servis yok heralde canlı destekten yazdım iletişime geçen yok kısacası memnun kalmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
panel malesef 1-2 aydır düzeninden çıktı leş gibi olmaya başladı ayrıca başlıkta yazılan rakamlarla içerdeki rakamlarda daglar kadar fark var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
instagram
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
170, (%97)
Merhabalar,
Bir kaç gündür sağlık sorunlarından ötürü hastanede yatmaktayım ve ameliyat oldum. Bu süre zarfında oluşan mağduriyetler adına çok özür dilerim, sistemi elimizden geldiğince (piyasa şartlarınca) en stabil hale getirmiş bulunmaktayız. Hastalık sürecimde maalesef servis düzenleme yetkisi sadece bende olduğundan ötürü çalışan arkadaşlar sadece destek taleplerine cevap verebildiler, bundan sonraki süreçte elimizden geldiğince piyasanın genelde olduğu gibi en uygun fiyatına ve en stabil servisler ile sizlere hizmet sunmaya gayret göstereceğiz. Sizlerden tek ricam geçmiş 1 hafta 10 günlük süreçte yaşanan mağduriyetler için beni affetmenizdir. Umarım bundan sonraki süreçte daha güzel ve stabil şekilde sizler ile çalışacağımıza inanıyorum. Saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Geçmiş olsun öncelikle sisteminiz gayet uygun ve hızlıydı güncellemeden sonra smmpanele pek bulaşmadım sizinle birlikte tekrar deneyeceğim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
IT Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ödeme talebi geçtim bakar mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
IT Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Jet hızında servisleriniz 5 dk bekliyorz takipçiler için:)