SATIŞLAR TAMAMLANMIŞTIR İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
Selamlar İlk konseptimiz Altın Fidan 4 günde, Mafya Babası ise 7 günde satışlarını tamamladı. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. Daha öncekinde yer kalmadığı için mesajlar aldım yeni konsept ile geri döndüm: Çiftçi olduk emek verdik, mafya olduk yargı dağıttık bu sefer taksi durağı sahibiyiz :)
[COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black]İletişim için whatsapp : +90 850 305 1697[/FONT][/COLOR][FONT=Arial Black]
[/FONT]
@aslantr; hocama yaptığı bu başarılı tasarımdan dolayı teşekkürlerimi sunarım :)
Ödemeden sonra gerekli bilgiler alınır (uygulama ismi vs) bilgiler alındıktan sonra 48 saat içinde tüm kurulum ve yüklemeyi işlemleri tamamlanacaktır :)
[FONT=Arial Black][SIZE=4]Demo için whatsapptan yazabilirsiniz
[/SIZE][/FONT]
Uygulamamız düzenli olarak ziyaret edilmesi gereken bu yüzden de Admob geliri odaklı bir uygulamadır. Oynayan kişi bir taksi durağı sahibi olarak düşünülür ve tecrübe kazanmak için çeşitli görevler üstlenmek zorundadır. Ekmek teknesini kaybetmemek için 4 saatte bir vardiya değişimlerine onay vermeli ve 2 saatte bir müşteriyi alması için adam göndermelidir. Yaptığı her işlem karşılığında tecrübe puanı kazanır. Her 100 tecrübe puanı biriktiğinde seviye atlayabilir. Bahsettiğim seviye atlama sırasında kaçıncı seviyede olduğuna göre bakiye kazanmaktadır. Örneğin 2. seviyeye geçen bir kullanıcı 1 lira kazanırken, 5. seviyeye geçen kullanıcı 1.5 lira kazanmaktadır. Kazançlar 7. seviyeden sonra sabitlenir.
(Bizim bu işten karımız ne dediğinizi duyar gibiyim sorunuzun cevabı burda ) Kullanıcı müşteri almak için ödüllü reklamı izlemek zorundadır. Oyunun mantığını anlatabilişimdir umarım. Şimdi biraz da kurallardan ve detaylardan bahsedelim.
- Kullanıcı 4 saatten kısa sürede vardiya değişimi yapamaz, müşteriyi alma işlemi ise 2 saatte bir yapabilir.
- 24 saat boyunca taksicilik yapmayan durak sahibinin itibarı yerle bir olur ve tüm tecrübesi, biriktirdiği para sıfırlanır..
- Kullanıcıların para çekme talebi oluşturması için en az 10 liralık bakiyeye sahip olması gerekir. Para çekme talepleri Firebase paneline düşecektir ve uygulamayı satın alan kişi tarafından görülecektir.
- Kullanıcılara verilen gelir modeli 40-50 reklama 1 lira şeklinde belirlenmiştir (yaklaşık olarak). Böylece uygulama sahibinin mutlak kar etmesi amaçlanmıştır. Kaldı ki çoğu kişi çeşitli sebeplerden 24 saat boyunca uygulamaya giremezse kazanç talep edemeyecektir çünkü her şey sıfırdan başlamaktadır.
- Tasarım konusunda tecrübeli olan @aslantr; hocamla çalıştık umarım hoşunuza gitmiştir
- Uygulamada banner, geçiş ve ödüllü reklam sistemi vardır, geçiş reklamları menuden diğer sayfalara geçerken, ödüllü reklamlar ise bahsettiğim şekilde müşteri taşırken açılır.
- Uygulama içinde oyunun mantığını anlatan SSS bölümü, uygulamaya puan vermek için bir buton, ana sayfa ve ödeme ekranları vardır.
- Firebase altyapısı kullanılmıştır
- Kullanıcılar tecrübe barının ilerlemesini görebilir ve bar dolduğu zaman seviye artışı yapabilir
- İşlem yapma zamanı geldiği zaman kullanıcıya otomatik bildirim atılır
- Kullanıcı kalan zamanı canlı olarak görebilir
- Onesignal entegrasyonu vardır.
- Günün taksici sözü olarak görünen alan online olarak değiştirilebilir
Kişi sayısı sınırlı olduğu için yer ayırttıktan sonra iade yoktur lütfen bunu dikkate alınız. Umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur herkese iyi forumlar, bol kazançlar diliyorum...
[CENTER]Ref :
Son olarak görüntüsünü koyduğun günlük kazanç 16,57₺ ; gün sonunda 18,65₺ olarak kapattı ilk gününü
Ödeme Dekontu.
http://prntscr.com/o80cu6
Oldukça ilgili ,
Kurulum ve kurulum sonrası destekte çok yardımcı oldu sağolsun .
Güzel insan.
Dürüst ticareti için tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
Hayırlı satışlar.
[FONT=Arial Black]Önceki uygulamaların kazanç örnekleri :
Sırasıyla 5 günlük ve 10 günlük kazanç örnekleridir[/FONT]
[FONT=Arial Black]Uygulamanın ekran görüntüleri :[/FONT]
[/CENTER]