-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bizde hosting satışı vb şekilde ajans hizmeti veriyoruz müşterilerimize ama hosting sunucu vb şekilde sunucu yönetimi ile uğraşmak istemiyoruz, reseller yeterlimidir ? izin mevcutmu barındırma satış gibi ? diğer firmalar tek kendi sitenizi barındırabilirsiniz diyor ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Newton
"morior invictus"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İkinci yıl ne durumda olması düşünülüyor fiyatların? Akşam 1 yıllık satın alma yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Biz satın aldık, memnunuz diğer firmalara tonla para ödemeye gerek yok, diğer büyük firmalar hemen mail göndermiş cpanel fiyatları arttı aylık paket fiyatımı 19 tl den 39 tl + kdv yapmışlar bıraktım o meşhur firmayı onun için Hostlab'ı tercih ettik, sunucu hızlı güvenli tavsiye ediyoruz,
Newton
"morior invictus"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben de bir adet paket satın aldım. Şu ana kadar bir sorun yok, geçen yıl aldığım meşhur bir firma aynı pakete %66 zam yapınca kampanyadan yararlanalım dedik.
İletişim tarzlarından genel olarak memnun kaldım, inşallah hizmet kaliteleri de özellikle CPU taahhütlerini de sorunsuz yerine getirirler. Memnun kalırsak uzun süreler çalışırız neden olmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
İletişim kurup gerekli bilgiyi aldım. Tr Reseller 4 paketini alıp deneyip deneyimlerimi burada paylaşacam.
Edit : Tr-Reseller-4 paketini aldım yaklaşık 10 gündür bir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşlar ilgili ve bilgi seviyeleri yüksek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Data Science
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
De-reseller4 paketini satın aldım. Umarım yıllarca beraber sorunsuz çalışırız. :)