Sayfa full organik olup 1 ay kadar zamanda tutan pinler sayesinde yukselmistir.
Gunluk 100'e yakin organik takipci gelmektedir.
Tutan pinler gunluk 200-350 arasi repin almaktadir.
En yuksek repin 550dir, tek bu pinin goruntulenmesi 175k.
Takipci sayisi 2k organik.
Uzerine site kurup test ettim tbm 50-80krs arasi. Tum ulkelerden hit geliyor. Ortalama gunluk siteye getirdigi hit 50-100 arasi. Daha yeni oldugu icin az.
Pinterest sayfasinin her guncellemede (3gunde bir) 100-150k aylik goruntulenmesi artmaktadir.
Tahminlerime gore 1 ay icinde aylik 2m+ goruntulenme // 6 ay icinde 10m+ goruntulenmeli baba sayfalardan birisi olacaktir.
Sayfa uzerinde ban vb sorunlar yoktur. Sitenizi onaylatip para kazanmaya baslayabilirsiniz.
Pin to pin yapip banlanmaniz beni alakadar etmez, el ile calisip surekli gelir kazanabilirsiniz vakit ayiramadigimdan satiyorum.
--
Ortalama gunde 25 tik alsa 15-20tl arasinda gelir birakir. Aylik minimum 500tl adsense geliri olur.
Normalde ticaretler web sektorunde 2 senelik gelirine satilir fakat pinterest risk faktoru yuksek oldugu icin ben 1yil 3 aylik gelirine satacagim.
Fiyat: 7.500tl
Gelecegi hesaplanaraktan fiyat cikarttim ve makuldur.
--
Fiyati fazla bulanlar turkce site tbmlerine baksinlar 1tik 0.05 kurus icin emek vereceginize buradaki sayfaya ve sitenize %10 emek verin 10katini kazanin
Sayfayi alana istedigi domain ve adsense onay hizmeti ucretsiz. Bugun al bugun kazanmaya basla.
İletisim: pm