-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir sitede daha doğrusu bir kripto para merkezinde param var ve bu site hakkındada youtubede bir video çekmiştim çektikten 1-2 gün sonra yani bugün siteye giriş yapılıp çekim yapılmış siteye mail atmıştım ama onlar mailden önce çekimi onaylamayı tercih etmişler yani adam dolar olarak çekimi malesef perfect moneye yapmış benim anlamadığım şu videoda hiçbir şekilde zaten şifre gözükmüyor yıldız şeklinde yani sadece kullanıcı adı var bilmediğimiz videoda şifre gösterme gibi birşey mi var yoksa torjen mi yedim bilmiyorum ki bilgisyaaırma hiçbirşey indirmiyorum kaç aydır sizce bu olay naısl olmuştur trojen varsa bile eski yöntemler hariç nasıl anlarım çünkü artık torjenleri çok iyi yapıyorlar hiç bi program yakalayamıyor nerdeyse
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı şekilde paranızın çalındığına karşı video çekin üye olduğunuz siteyede o video yu atın. sistem açığı ise telefi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ona nazaran bi video çekin çekim işlerini önemsemiyorlar diye. ciddi bir para kaptırdıysanız yapın video silmeniz için dahi paranızı size tekli,f ederler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ulaşamıyoruz demeleri pek mantıklı bir cevap olmamış ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Videodaki flûluğu nasıl gideriyorlar acaba anlamadım hocam nasıl mümkün olabilir :D enteresan.