-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Donanımcı
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR WHMCS İLE ALAKALI UFAK BİR KAÇ SORUM OLACAK KUSURA BAKMAYIN BU KONU İLE ALAKALI BAYA BİR BİLGİSİZİM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM :)
ÖNCELİKLE BİR HOSTİNG FİRMASI ACMAYI PLANLIYORUM DEDİCATED SUNUCUMU ALDIM RESSELER HOSTİNGİMİ ALDIM FAKAT WHMCS PANEL VE LİSANS ALAMADIM CÜNKÜ ONLARLA ALAKALI BİR BİLGİM YOK WHMCS DE NE YAPILIR DEDİCATED SUNUCU ORDAN NASIL PARCALANIR NELERİ ENTEGRASYON YAPIYORUZ HANGİ MODÜLLER VAR VE BU MODÜLLER NE İŞE YARIYOR BANA NE ÖNERİDE BULUNURSUNUZ NE KADAR BİR BÜTCE İLE BU İŞE GİRMELİYİM YADA GİRMEMELİYİM
NOT: cPanel Lisans Almadım, Plesk Linsans Almadım, WHMCS panel ve lisans almadım Bana öğrenmemde yardımcı olursanız cok teşekkür ederim.
NOT2: Konuyu yanlış yere actıysam özür dilerim.
Ozbe
Sunucu Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting destek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İşler bu şekilde ilerlemez maalesef. Buradan destek alarak bir yere kadar ilerleyebilirsiniz sonrasında olan müşterilerinize olur.
Konu ile ilgili ücretli destek isterseniz yardımcı olabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
cPanel ve Whmcs ait olan yabancı kaynakları okuyarak biraz fikir sahibi olabilirsiniz.
Ancak arkadaşın dediği gibi bir yerden sonra tıkanabilirsiniz. İnce ayarlar konusunda destek almanız gerekecektir.
Buradan hazır bilgi beklemeniz size pek faydası olmayacaktır maalesef.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
web hosting
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar whmcs sisteminde yapamadığınız işlemler nelerdir ???
Medyahost İnternet Hizmetleri satis@medyahost.com.tr Web Adresimiz : https://medyahost.com.tr