lostyazilim
tr.link

.in alan adları neden ucuz?

14 Mesajlar 2.951 Okunma
acebozum
tr.link

fgkc fgkc Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
biraz da yaygınlaştırma çabası denilebilir. icann artık firmalara alanadı uzantısı oluşturma ve pazarlama şansı veriyor. bunun yanında yüzlerce ülke de binlerce uzantı kaydetti. çekişmeli olması beklenen bir piyasayken pazarın çok büyük kısmı .com .net ile yürüyor. alışılmışı değiştirmeye çalışıyor insanlar. hiçbir sıkıntısı da yok ayrıca. .tk'nın sıkıntısı nedir bilemiyorum. alanadı uzantısından ziyade yaptığınız iş çok önemli. isterse ücretsiz alanadı olsun...

elektronikssl
webimgo

ultrahako ultrahako Don't be evil Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 633
  • Beğeniler 0 / 77
  • Ticaret 0, (%0)

fgkc adlı üyeden alıntı

biraz da yaygınlaştırma çabası denilebilir. icann artık firmalara alanadı uzantısı oluşturma ve pazarlama şansı veriyor. bunun yanında yüzlerce ülke de binlerce uzantı kaydetti. çekişmeli olması beklenen bir piyasayken pazarın çok büyük kısmı .com .net ile yürüyor. alışılmışı değiştirmeye çalışıyor insanlar. hiçbir sıkıntısı da yok ayrıca. .tk'nın sıkıntısı nedir bilemiyorum. alanadı uzantısından ziyade yaptığınız iş çok önemli. isterse ücretsiz alanadı olsun...

Orası öyle ben şu domain uzantılarını bilmeden önce com olanada tk olanada co.cc olanada eşit değer veriyodum :D

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

vBasic adlı üyeden alıntı

Şöyle olabilir .tk gibi belli bir proxy'den girerek ücretsiz olarak alınabiliyor olabilir

veya

fark ettiyseniz .in domain 2 tl ama 2 sene uzatma bedeli 15 tl :)

ilk sene ucuzdan verip ikinci sene eşitliyo olabilirler...

evet hocam .tk lar proxy ile 1 yıllık ücretsiz alınıyor bu yüzdende .tk nın değeri yok gibi :d birisine site adresini attığında domaini beleşemi aldın diye soranlar olmuyor değil :D evet uzatma bedeli benimde dikkatimi çekti :)

Postax Postax Profesyonel Hosting Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Hosting
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
wmaracı üyelerine özel olarak arkadaşlar .in domain 1 TL ye satıyorum. Alan adı kaydetmek isteyenler özel mesaj ile indirim kodu istesinler.

Not: Sadece 15 Temmuza kadar geçerlidir.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al