Google Payments: Bildirdiğiniz sahtekarlığa yanıt olarak hesap devre dışı bırakıldı
Google Ödemeleri < noreply@payments.google.com >
10 Tem 2019 00:10 (1 gün önce)
Alıcı: ben
Merhaba bu parker,
Güvenliğiniz için Google Payments hesabınızı devre dışı bıraktık, böylece başka hiç kimse kullanamaz.
Bankanız için tanınmayan bir ücretin, Google Ödemeler hesabınıza bağlı • • • • • 3266 hesabınıza Mastercard'ınıza iade edilmesini istediniz.
Araştırmamıza yardım etmek ve hesabınızın kilidini açmak için, support.google.com/payments/ contact / verification_cb adresinde oturum açın ve bilgilerinizi doğrulayın. Aksi halde hesabınız kilitli kalacaktır. Bir masrafa itiraz ettikten sonra hesabınızı yeniden açmak hakkında daha fazla bilgi için yardım merkezimizi ziyaret edin .
Google Destek Ekibi
2 inci bir mail gelmiş 1 gun sonra
Google Play Geliştirici Hesabı Askıya Alma Bildirimi
Google Play Desteği < googleplay-developer-support+no-reply@google.com >
03:39 (13 saat önce)
Alıcı: ben
İletiyi çevir
İngilizce için kapat
Bu, Google Play Yayıncı hesabınızın sonlandırıldığına dair bir bildirimdir.
TERMİNASYON NEDENİ : Kayıtlarımız, $ {EMAIL_ADDRESS} adresine atanmış Google Play geliştirici hesabı kaydı için ödeme kartı şirketinizden başarıyla bir geri ödeme yaptığınızı gösteriyor.
Geri ödeme sonucunda, bu geliştirici hesabının kaydını idari bir konu olarak sonlandırıyoruz. Yeni bir geliştirici hesabı kaydetme girişimleri reddedilecek ve kayıt ücretleriniz iade edilmeyecektir. Yeni bir geliştirici hesabına kaydolmadan önce Google Play ekibinden açıkça izin almanız önerilir.
Bu ters ibraz yanlışlıkla yapılmışsa, ters ibrazı tersine çevirmek için lütfen kredi kartı acentenize başvurun ve daha fazla bilgi için bu yardım merkezi makalesine bakın .
Google Play Ekibi
ne yapmam gerek hic bir şey anlamadım