-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dün sabah 12 civarlarında hostingde kesinti oldu ve bağlı olan 3 sitemde gitti şuan saat 1'e doğru geliyor ve yaklaşık 13 saattir sitelerime erişim yapamıyorum ve bu gitgide uzuyor. Bugün baya bir hit kaybettim ve hit kaybından dolayı Analytics verileri de düşüş gösterdi. Benim gibi bu problemle karşılaşan var mı?
ThatsGame
iosayin
Webn Digital Agency
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Solutions
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben senelerdir kullanırım, ilk kez böyle birşey başıma geldi, sabah 9.50 gibi farkettim. Senin hitin gitmiş ama benim kaç tane müşterimin reklamları kesildi, şuan siteler açık, düğümleri değiştirmişler, cluster da sıkıntı çıkmış. şimdiye kadar ki ilgileri ve alakaları göz önünde bulundurunca olabilir diyorum, kimse %100 uptime garantisi vermiyor(verenler var lakin lokasyon ve fiyatları da ona göre) zaten, tekrar yaşanmamasını dilerim sadece.
Ayrıca bu tür kritik durumlarda devam etmek için ücretsiz cloudflare'in özelliği olan always online seçeneğini kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Genel hizmet sözleşmesinde uptime oranı %99.8 olarak belirtilmiş yani yılda 18 saat kesinti yaşanabilir. Bu süreyi aştığı durumlarda ücret iadesi de talep edebileceğiniz belirtilmiş. Tabii zararınızı telafi etmez ama bu durumla karşılaşan arkadaşlar için bilgilendirme olsun. Size de geçmiş olsun.