-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam sadece ufak bir örnek. Rakip sitelerin da ve pa değerleri 20-30 arasında değişiyor sizinki ise 2 ve 6. Kullandığınız platformun sıralamaya direkt etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Böyle iddialı kelimelerde ilk sayfalara çıkmak için biraz daha çaba gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
blogger tabanlı siteler bana göre hep gerilerde benimde böyle sitelerim var üst sıralara çıkamıyorum ama wordpress te çok daha kolay.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İş
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sıralamadaki sitelerde aynı tarz makale olsa yüreğim gam yemeyecek.Adam aynı içeriğin tarihini değiştiriyor yayınlıyor ahtta içerik yok sadece başlık veya tag bile ilk sırada biz her gün yeni konu giriyoruz özgün 500 kelimelik ortada yokuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı durumu bende yaşıyorum ve bugün kendi kodlamış olduğum sitemi bıraktım wordpress e geçiş yapıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İş
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hırs Yapmak ta Bir Yere kadar bende bloggera böyle giderse veda edeceğim galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım wordpress te otomatik seo eklentileri bunu yapıyor, blogger da ise manuel seo yapmalısınız. bir de domain otoritesi var, sitenize ne kadar kaliteli içerik girerseniz girin daha önceden açılmış ve belli bir ranka gelmiş domainler sizin önünüze geçecektir. haber siteleri gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Henüz alan adınız bile 12.2018 kayıtlı 3 yıldır web sitemi işletiyorum blogger tabanlı .edu.tr siteleri bile geride bırakan bir sıralamam var öne çıkmak istediğim cümlelerde ilk sayfayı garantiliyorum. Tema, seo ayarları, özgünlük, süreklilik, ilgi çekicilik, kalıcılık önemli faktör bence. Ayrıca backlink çalışması yapılmalı
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gerçekten de böyle.Hatta kitapyurdu.com un satış sayfaları bile yazımdan önce çıkıyor.Oooof,of!
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
danışman
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar , pek konuya müdahil olmak istemezdim ama belki birilerine faydası olur.
Blogger wordpress bunlar altyapı sunucusu yani içerik kalitesine etkileri yok.
google sıralamasında da iki platformda da canbazlık yapabilirsiniz tabi ki wp de uğraşan çok olduğundan eklenti yada bu konu ile içerik sayısı fazla. B da canbazlık daha zor.
Lakin B da googlenin istemediği şeyi yapamadığınız için WP yaptığınız şeyler sadece google yakalayana kadar geçerli . Çekirge kaç kez zıplar bilmiyorum. Ama yakalandığında direk site karanlığa gidiyor.
Bir de WP de bu işleri paraya döküp eklenti vs. için para isteyen çok . Hadi bedava buldunuz diyelim büyük ihtimal altından bir sıkıntı çıkacaktır.
Gelelim bizim yaptığımız deneye. Aynı niş konuda B ve WP ayrıca T, J ve google sities de site açtık.
benzer içerik ama tamamen farklı yazı yaptık. Sonuç her biri ayrı ayrı sıralamada üste çıktı.
Deneme yaptık seo oyunları banclink vs. WP gümledi. Diğerleride çokta bir oynama olmadı.
Sizde aynısını yapın açın her platformda kendiniz öğrenin. Bu arada kodlama öğrenin ve bilgiyi kaynağından öğrenmek için google makaleleri takip edin.
umarın birilerine faydası olur. selametle.
1 kişi bu mesajı beğendi.