ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Sosyal medya alanında uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var. instagram.com/technovenue sayfamız 7000+ takipçiye sahip. Günlük 3 paylaşım yapmaya özen gösteriyorum. Kimi zamanlar yapamadığım oluyor ama hedef daima 3 paylaşım. Son zamanlarda özellikle son 2 gündür erişim çok ciddi manada düştü. Örneğin ortalama erişimim 4-7 bin ise şuan ki gönderi başına erişimim 1-3 bin. Gönderi takipçilere ulaşsa belki diğer gönderilerde olduğu gibi keşfete düşecek ancak Instagram kullanıcılara göstermiyor.
Bunun önüne nasıl geçebilirim, siz bu durumla karşılaştığınızda neler yapıyorsunuz?
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı Adayı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bu sorunu bende yaşıyordum. Düzenli olarak uzun süre 3 gönderi atıyorsan ve bir süre sonra bunu azalttıysan instagramın algoritması pasifleştiğini anlayarak sayfayı bir süre keşfetten blokluyor ve anasayfaya dahi düşmüyorsun. 3 gönderi atıyorsan düzenli olarak devam etmelisin aksi takdirde erişimin ve gösterimin düşmesi doğaldır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster >Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayfanı geçici dondurmanda fayda var, bi kaç arkadaşım öyle yapıyordu.
Ve hangi alanda paylaşım yapıyorsan o alandaki hastagları öneririm şahsen kendim 20 hastag tan oluşan bir gir gönderide sadece hastaglerden 140 bin gösterim aldığımı hatırlıyorum.. 2 ay önce.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/